@HolySpectre
@ivan divandelen
@Heavenly
@nunu
Pc aldim arkadaslar sonunda, beni steam'den eklemeyi unutmayin. Csgo ya da battlefield falan yapariz ya da ne oynarsaniz.
Hayırlı uğurlu olsun.@HolySpectre
@ivan divandelen
@Heavenly
@nunu
Pc aldim arkadaslar sonunda, beni steam'den eklemeyi unutmayin. Csgo ya da battlefield falan yapariz ya da ne oynarsaniz.
Ben en uzak adamim kanka shooter oyunlara sknti yok. Oyle ki anaannem bile benden iyi oynar ajdnbdGüle güle kullan şimdiden kardo, ben 10 gündür 12 saat çalışıyorum eve geçince oyun oynayacak hâl kalmıyor. Müsaitlige düşünce haberleşelim. Csgoya uzağım ama bf1 her türlü olur
Tamam kanks@Xasthur mobilden girip eklerim dükkandayim ben de
Hayırlı olsun, bf gange katılmaya davet ediyorum seni o zaman@HolySpectre
@ivan divandelen
@Heavenly
@nunu
https://www.forumsal.org/konu/uyelerden-sesli-mesaj.3995/page-25Gençler bu üyelerin sesleri konusu nerede? Bir yardımcı olun bana.
Yiağğhh aynı anda şeapmışız
Benim hatun grafiker avatarcı o bile bulamıyor@Charismax nasıl bir avatar istiyorsun? bulayım dostum...
istediğin şeyi henüz bildiğinde tekrar söyle .d bir de çok fazla seçenek var ele onları bazıları çelişiyor çünkü .d avatar seçeceksen herhangibir duygu düşünceni ya da hobini yansıtabilir. eğer kişisel bir şey bulamıyorsan mekansal bir şeyler düşün ayarlarız .dBenim hatun grafiker avatarcı o bile bulamıyorBende bulamadım.. Böyle nasıl olacak biliyor'musun.. Erkek avatarı olacak ama bir erkek olmayacak.. Yani kadınların kullandığı kadın avatarları mesela mankenler ben onun erkek varisini istemiyorum.. Böyle bazı beğendiğim kadınlar var avatar olarak gothic tarz'da yüzleri var ama tam görünmüyor onun erkek versiyonu gibi olabilir çok baktım ama erkek var.. Pesimistlik kokan şeyler olmalı gizemli olmamalı ama sadeliği gizem vermeli.. Bakınca hikayede yazdırmalı tarz olarak ama aynı zamanda basitte olmalı
Yani kısaca allah benim belamı versin...
Rap şarkısı yapıyorum.. Ama rap üzerine resim kullanmayı sevmiyorum.. Bunun ilgiyle pek alakası yok gibi görsel düzen birazistediğin şeyi henüz bildiğinde tekrar söyle .d bir de çok fazla seçenek var ele onları bazıları çelişiyor çünkü .d avatar seçeceksen herhangibir duygu düşünceni ya da hobini yansıtabilir. eğer kişisel bir şey bulamıyorsan mekansal bir şeyler düşün ayarlarız .d
Burc özelliklerine inaniyorum ama fallara inanmiyorum.
Ama duymasi yine güzel oluyor : ) tsk ederim..
dinlemedeyim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.