dimi 2500 mesajdan sonra oluyordu galiba 🤣 saçmasapan fotiler bekliyor siziAcil sarı olman lazım @Euneirophrenia
dimi 2500 mesajdan sonra oluyordu galiba 🤣 saçmasapan fotiler bekliyor siziAcil sarı olman lazım @Euneirophrenia
Diğerlerindense bunlar bana baya anlamlı ve duygu doluyor geliyor 🤪dimi 2500 mesajdan sonra oluyordu galiba 🤣 saçmasapan fotiler bekliyor sizi
senin profil resmin hepimizinkinden güzel🌸Diğerlerindense bunlar bana baya anlamlı ve duygu doluyor geliyor 🤪
Tamam :d@Chen o konuyu kirletmeyelim burdan devam asdasdasd
işin özü bu yani , "chen" yine de takma kafana böyle şeyleri asdfkjTamam :d
Haksız olduğun bir taraf yok şoordaki mesajındaişin özü bu yani , "chen" yine de takma kafana böyle şeyleri asdfkj
evet oooorda ki mesajım da öyle .dHaksız olduğun bir taraf yok şoordaki mesajında
Çok basit çünkü uykum yok..........@Adrasteia sen neden hala uyumadın
tanrım ne kadar net bir kadın asfkjdududduuuÇok basit çünkü uykum yok..........
Seni de kendime benzettim, dudu diye random atıyorsun .dtanrım ne kadar net bir kadın asfkjdududduuu
o kadar net ki gözlerim kapalıyken bile görebiliyorum.
körle gece forumlayan şaşı kalkar heralde .d sen de noktalı d atıyorsun ben gibiSeni de kendime benzettim, dudu diye random atıyorsun .d
Ben zaten hep öyle yapıyordum ki.körle gece forumlayan şaşı kalkar heralde .d sen de noktalı d atıyorsun ben gibi
biliyorum .d ama burası geyik bölümü işte napalımBen zaten hep öyle yapıyordum ki.![]()
Ama maalesef geyik yapacak havamda değilim ilk defa.........biliyorum .d ama burası geyik bölümü işte napalım
tamam o zaman ben fazla sataşıp dayak yemiyim .dAma maalesef geyik yapacak havamda değilim ilk defa.........
CSGO bayadır oynamıyorum ama, oynarsanız gelirim bende. Battlefield oynuyorum ama@HolySpectre
@ivan divandelen
@Heavenly
@nunu
Pc aldim arkadaslar sonunda, beni steam'den eklemeyi unutmayin. Csgo ya da battlefield falan yapariz ya da ne oynarsaniz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.