Geldi migaliba marangoz geldi. kapının önüne biri alet edevat ne varsa yığmış .s.s
insan haber verir yaa belki ben müsait değilim, atom parçalıyom .s.s ne zaman gelecek acaba, heyecanla bekliyorumm![]()
Evet geldi. Mutfağa girişim yasak. Daha gelecek bu hafta içinde gelirim dedi. Ben onu bu ay içinde gelecek diye yorumladımGeldi mi
Eee nasıl yemek yapacaksın 😳Evet geldi. Mutfağa girişim yasak. Daha gelecek bu hafta içinde gelirim dedi. Ben onu bu ay içinde gelecek diye yorumladımev savaş alanına döndü, 3 haftada yaptığım temizlik hiç oldu. Sonra da kero neden yerleşemiyo
(((((
Akşam iş yemeğim vardı zaten, az önce kahve yapayım diye zorladım kapıyı köpükler oynadı yerinden. Üstünde kalmasın kero açma yemin etsen başın ağrımaz dedimEee nasıl yemek yapacaksın 😳
Sorma ya bugün doğalgazcıyla kavga ettim. Lanetli mi bu ev perili mi dedim ya. Adam tabi bişi anlamadı. Benim çıkışımı kendince fazla buldu ama bu da can bişiler birikiyo yaniiiNe çok işi çıktı şu evin @pumpkin ya
Ev sahibi evi harabe mi birakmiş acabaSorma ya bugün doğalgazcıyla kavga ettim. Lanetli mi bu ev perili mi dedim ya. Adam tabi bişi anlamadı. Benim çıkışımı kendince fazla buldu ama bu da can bişiler birikiyo yaniii
Yok eski kiracı bırakmış 🤦♀️ Ev sahibim çok anlayışlı bir insan. Ne istersem yaptırıyo, mesleki olarak yaptırman gereken bir şey varsa sormana bile gerek yok yaptırabilirsin dedi. Ev sürekli yenilenmiş. Ama baktığımızda 40 senelik bina 🤦♀️Ev sahibi evi harabe mi birakmiş acaba
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.