Ay bence deaç aç @Pluviofil ile tüm erkek cinsine giydiririzülkecek ihtiyacımız var bu konunun açılmasına pardon forumcak
![]()
Ay bence deaç aç @Pluviofil ile tüm erkek cinsine giydiririzülkecek ihtiyacımız var bu konunun açılmasına pardon forumcak
![]()
Kadın haklı ama çok uzun sürmez o evlilik ya.Yok ya aileleri birleştirmiş
Hadise yine triplenip evi terketmiş
Yani bilemiyorum cillop gibi kocası var huyu suyu nasıldır bilinmezKadın haklı ama çok uzun sürmez o evlilik ya.
sen de ama çok belli etmişsin erkekler ölsün falan demişsinAy bence desonunda bizi atacaklar buradan erkek düşmanına çıktı adım nerdeyse
Bu söylediğime de ne çok takılmışlar ya..sen de ama çok belli etmişsin erkekler ölsün falan demişsin
insanlar erkekler kapatılsın ile falan başlardı yanii![]()
Üzdüğüne göre çokta huyu suyu iyi değilmiş belli ki.Yani bilemiyorum cillop gibi kocası var huyu suyu nasıldır bilinmez
dün ya da bugün gördüm ben o mesajı, git bul sildir bak kısmetin nereden çıkacağı belli olmaz feminist bişi sancaklar seniBu söylediğime de ne çok takılmışlar ya..
ama sonuçta bende bazı konularda doluyum o anki ruh halime göre söylemiştim onu aslında birazda.
o hiç aklıma gelmedi inan :d
dün ya da bugün gördüm ben o mesajı, git bul sildir bak kısmetin nereden çıkacağı belli olmaz feminist bişi sancaklar seni![]()
Hadise nin huyu suyunu da bilmiyoruz ama şarkıcı olarak ekranda iyi biri gibi ama bir eş olarak evin içinde nasıl bilemeyizÜzdüğüne göre çokta huyu suyu iyi değilmiş belli ki.
valla dün ben birkaç konu okudum kendiniz hakkında bi gerçek yazında olabilir en çok onu okudum galiba dün, başka konu hatırlamıyorum du ben de arıycamben kendim silerim şimdi bi bakayım nerede yazmışım
Yani o da doğru amann bize ne :)Hadise nin huyu suyunu da bilmiyoruz ama şarkıcı olarak ekranda iyi biri gibi ama bir eş olarak evin içinde nasıl bilemeyiz
Yok oraya yazmamışım karalama defterine yazmışım sildim hemenvalla dün ben birkaç konu okudum kendiniz hakkında bi gerçek yazında olabilir en çok onu okudum galiba dün, başka konu hatırlamıyorum du ben de arıycam![]()
tamam bundan sonra ölmeli vurmalı kırmalı şeyler yazmıyoruz, biraz cilveli ol pluu aaaaYok oraya yazmamışım karalama defterine yazmışım sildim hemen![]()
Tamamtamam bundan sonra ölmeli vurmalı kırmalı şeyler yazmıyoruz, biraz cilveli ol pluu aaaa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.