Bir de ben.....Hadise ve ben aşkta yüzümüz asla gülmüycek 🚬
Bir de ben.....Hadise ve ben aşkta yüzümüz asla gülmüycek 🚬
güç seninle olsun chen, güç her yerdeNerede buldun peki
Cok zamanim yok. Ama yeni basliklar eklerim haftaya.. fazla guncel mevzular. Biraz ukalalik yapmama izin varmiHer yeri kariştir forumda @SoCRaT hoşuna gidecek şeyler bulacaksın eminim
Başlıklarını merak ediyorum şimdidenCok zamanim yok. Ama yeni basliklar eklerim haftaya.. fazla guncel mevzular. Biraz ukalalik yapmama izin varmi
Sen kabul gorecek icerikleri diger taraftan bana yaz.. sınırlari belirt sonrasi surpriz olsunBaşlıklarını merak ediyorum şimdiden
Aşaği doğru indiğinde forumda bir sürü kategori görebilirsin o kategorilere uygun her konu olabilirSen kabul gorecek icerikleri diger taraftan bana yaz.. sınırlari belirt sonrasi surpriz olsun
Onu kendim okudum ya açmaya üşendim kfkdk@Chen hadise konusu açmamış .s.s
aç aç @Pluviofil ile tüm erkek cinsine giydiririzOnu kendim okudum ya açmaya üşendim kfkdk
Daha kim bilir kaç kere evlenip boşanir
Motorine gelen 3 5 kuruşluk indirimi de yayınlamıyom ertesi gün yine zam geliyor nasılsa niye yorayım kendimi diyom nfjdks
Konu uzun ya sahnede ağlaması filan evi terketmesi ailelerin birleştirmesi ama yüzükleri buna rağmen takmamalari vs vs vsaç aç @Pluviofil ile tüm erkek cinsine giydiririzülkecek ihtiyacımız var bu konunun açılmasına pardon forumcak
![]()
aileleri ayırmış diyolar twitterda .s.s hangi habere inanacağımızı şaşırdık. neyse açılmış forumlar var gidiyim oralarda takılayımKonu uzun ya sahnede ağlaması filan evi terketmesi ailelerin birleştirmesi ama yüzükleri buna rağmen takmamalari vs vs vs
Her şeyi de ortalıkta yaşiyorlar
Yok ya aileleri birleştirmişaileleri ayırmış diyolar twitterda .s.s hangi habere inanacağımızı şaşırdık. neyse açılmış forumlar var gidiyim oralarda takılayım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.