Eşim Cinsel İlişkiye Soğuk Bakıyor Boşanmalı mıyım?

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Altın Üye
Yıllar geçse de hep aynı annenin çocuğu olacaksınız değiştiremezsiniz. Yıllar geçse de çocuklarınız yine size ait olacak bunu da değiştiremezsiniz.
O çocuklar asi olsa anneniz babanız huysuz olsa da size aitler

Ama eşler öyle değil. Allah eşleri gönlümüze eğlence, huzur bir rahatlama olarak bahşetti. Evli olmak zindan hayatı yaşamak değil. Elbette birtakım zorluklara göğüs germek lazım. Vefa göstermek lazım ancak cinsellik bir evliliğin gerçeğidir. Birilerine ayıp olacak diye kendinize bu mahkumiyeti yaşatamazsınız. Şahsen ben adamın yerine kendime koyup sürekli isteyen taraf olup reddedilmeyi sindirmem. O zaman şansımı dışarda denerim bakalım gerçekten beğenilmiyor muyum arzuladığım yerde kalırım ne yapıyım Allah aşkına bu evliliği

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
Ohhh iyi yapmış verme kız 11 yıl nasıl vermedin :no7lu4yo5:

@Cherry im vermesin dimi

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
Kocası küsmüş vermeyince gitmiş gelince barışma seksinin mahsulü olmuş çocuklar aşk meyvesi @Frenk

Kıymetli arkadaşlarım bugün yaptığımız yorumlar nedeniyle hepinizi etiketliyorum az önce tesadüf olarak bu gönderi karşıma çıktı. Bilmem okuma nezaketinde bulunur musunuz? Bazen biz kadınlar fazla fevri olabiliyoruz.

Bu gönderiyi kaydırarak devam edebilirsiniz kısa kısa okuyarak. Evliliği, evli değilseniz de ilişkiyi bir de erkeğin gözünden görebiliriz. Hırçın davranışlarımızın onları sindirdiğini görebiliriz. Belki siz bu şekil davranmıyorsunuz ama yine de uzaktan bir göz olarak incelemekte fayda var

@Nepenthe @Neşe Palamudu @niyazlar @Cherry @Fluffy @ElayS @Günışığı @alcatraz @Süreyya @Siyah @SatanistKesenKedi @YediğiAyazıUnutanKurt @Piraye

Alice

Altın Üye
Eie saygı tamam, eş anne olmuş anneliğine hürmet tamam ama sizin hayatınız kaçıyor bunu düşündünüz mü? Çocuklarınızın annesi olarak saygıyı hak etmesi ayrı, size eş olma yükümlülüğünü yerine getirmiyor

Bence çoğu insan eş olma evli olma durumunu ailesinden ne gördüyse o kadar sanıyor. Anne baba sevişmiyor sanıyorlar. Hayır onlar da sevişti siz doğdunuz '))

Cinsellik bir tabu öcü değil yemek kadar gerekli ihtiyaç ve eşiniz bunu karşılamadığı takdirde nasıl gidereceksiniz ihtiyacınızı?

Üst Alt