Erkeği Etkileyen Kadın Davranışları

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
download.jpg

1- Her ne kadar dudak parlatıcılarının yapışkanlığından şikâyet etseler de, ıslak görünümlü parlak dudaklar erkekleri cezbeder.

2- Çoğu erkek kadınların çantalarında taşıdıklarıyla dalga geçse de her duruma yönelik eşya taşımaları onları çok etkiler.

3- Erkeklerin çoğu evlerinde düzensizdir. Evlerini düzene sokan kadınlar erkekler için vazgeçilmezdir.

4- Bahaneye gerek duymadan sadece aklınızdan geçtiği için telefon etmeniz, kendi içlerinde itiraf edemeseler bile erkekler için etkileyicidir. Bu, onu düşündüğünüzü belli edecek özgüvene ve samimiyete sahip olduğunuz anlamına gelir.

5- Kadınların yumuşak ve mis kokulu elleri erkekler için vazgeçilmezler arasındadır. Ellerinizin her zaman bakımlı ve mis kokulu olmasına dikkat edin.

6- Kadınların koruyucusu gibi hissetmek erkekler için gurur verici bir davranış olduğundan, etkileyicidir.

7- Bakım için tonlarca para döktüğünüzden yakınsalar bile, kadının bakımlı olması erkekleri etkileyen en önemli faktörlerin başında gelir.

8- Kadınların eşyalarına gösterdikleri özen, erkeklerin gözünde sadakat ve özveri simgesidir. İlişkinize gösterdiğiniz özveriyle ne kadar sadık ve güvenilir olduğunuzu anlamasını sağlayabilirsiniz.

9- Kadınların bakımlı olmalarına dikkat ettikleri kadar, sade ve doğal olmalarına da dikkat ederler. Abartılı makyajlar veya giysiler, sade ve doğal haliniz kadar onları etkilemeyecektir.

10- Yaşantısının her alanında başarılı, ne istediğini bilen ve yardım sever kadınlar erkekleri cezbeder.

11- Çocuklarla iyi anlaşan ve onları seven kadınlar erkekleri etkiler.

12- Birçok erkek, gömleğini veya tişörtünü kadınların üzerinde görmekten çok hoşlanır.

13- Bazı erkekler, kadınların tırnaklarına özenle oje sürmesinin çok estetik ve etkileyici olduğunu düşünür.

14- Özel eşyalarını emanet ederek onlara duyduğu güveni belli eden kadınlar, erkekleri etkiler.

15- Her ne kadar kokulu mumlardan, ambiyanstan anlamıyor gibi gözükseler de birçok erkek böyle şeyleri baştan çıkartıcı bulur.

Nobody

Teknik Admin
Tek derdiniz bu mu hayatta ya sabahtan beri hep aynı konular asjkdşas

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Polemik yapmıyorum bile holi :d

Nobody

Teknik Admin

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
GEÇEN BİRİNİ ETKİLEDİM ARKADAŞLAR....

6 FAVA YÖNTEMİ AÇIKLARIM :DYG:
ÖFF ÇALIŞIYOM CAPS LOCK AÇIK KALMIŞ .S.S

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Biz burada etkilenen tarafız olayı yapan kadınlar alla alla biz evde tvizliyoruzzzz lkjaskld

Oysa ümitlenmiştim :(

11- Çocuklarla iyi anlaşan ve onları seven kadınlar erkekleri etkiler.

Allah aşkına bundan etkilenen erkekler kimler çabuk ortaya çıksın kjsd
Mutlu bile olmasınız kadınlar sizin için mücadele veriyor

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
liste iyi olmuş yine de kulp bulup ekleme yapalım hemen

a) Cool kadın
a-1) Alalade bir şey yaparken kısılmış gözleriyle süzen bakışları
a-2) Küçük oyunlar ve tartışmalardan uzak durması ve kişinin aklında xyzt'nin asla böyle şeylerle işi olmaz fikrini oluşturması.
a-3) Şikayet edip durmadan , hayatı olduğu gibi kabul edip tüm cesaretiyle var olması.

b) Esprili kadın
b-1) Şakanın ayarını bilen gülümsetme işini acemiler gibi rencide etmeden yapması..
b-2) Şakalaşmayı gerektiğinde bir anda bırakıp racon kesmesi

valla yazcaktım dahasını sıkıldım cjdnfn

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Tek derdiniz bu mu hayatta ya sabahtan beri hep aynı konular asjkdşas
Sabah kalkıyorum eşim salona gidiyorum eşm oyun oynuyorum eşim tuvalete gidiyorum eşim balkona çıkıyorum hava alayım diyorum eşim eşimde eşim 🤣🤣🤣🤣

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
Sabah kalkıyorum eşim salona gidiyorum eşm oyun oynuyorum eşim tuvalete gidiyorum eşim balkona çıkıyorum hava alayım diyorum eşim eşimde eşim 🤣🤣🤣🤣
böyle bi video vardı dimi ghdbdb

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bundan kadinlar etkilenir diye billiyorum ama? Djdjds
Evlenmeden önce ilk koşulum şuydu ben çocuk doğurmam çocuk istiyorsan benimle evlenme 🤣🤣🤣🤣
Ay çocuk sevmem ben mağazada bugün cırladı bir tanesi kendimi koşar adım dışarı zor attım 🤣🤣🤣🤣

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bence bu kadar detayı erkekler asla düşünmemiştir..
Onlar he diyip geçmemize tav olurlar.
Bir konuyu gereksiz uzatmayan baş eti yemeyen 🤣🤣🤣
Güzel kadınları severler en azından onlara güzel gelen, kadınlarsa güzel sözler duymak isterler ..
Bu yüzden erkekler yalan söyler kadınlar bakım yapar. Der linçlenirim.

Son düzenleme:

CaT

🎈
Board Admin
Evlenmeden önce ilk koşulum şuydu ben çocuk doğurmam çocuk istiyorsan benimle evlenme 🤣🤣🤣🤣
Ay çocuk sevmem ben mağazada bugün cırladı bir tanesi kendimi koşar adım dışarı zor attım 🤣🤣🤣🤣

@nunu cugum linclenmeyeyim diye bisey yazamamistim ama cocuklari cok seven erkekler bana itici geliyor yahu djsjsjsjs sebebini bilmiyorum ama... kedi annesiyiz daha ne olsun, narin vücudumdan ödün veremicem jdjsjsj

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
@nunu cugum linclenmeyeyim diye bisey yazamamistim ama cocuklari cok seven erkekler bana itici geliyor yahu djsjsjsjs sebebini bilmiyorum ama... kedi annesiyiz daha ne olsun, narin vücudumdan ödün veremicem jdjsjsj
Ahahaha ya tabiki çok göreceli hayattan ne beklediğimiz..
Açıkça paylaşmak en iyisi diğer türlü ömür sakat kalıyor.
Ben senin yerine linçlenirim fısılda sen bana yardırayım 🤣🤣🤣

• Saril
Tepkiler: CaT

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Anne usulü patates kızart yada bol sarımsaklı mantı yada mangal dumanına boğ bak nasıl etkileniyor der susarım.

Üst Alt