Epstein belgelerinde sansürlenen 6 isim açıklandı

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Platin Üye
ABD'de Temsilciler Meclisi üyesi Ro Khanna, Jeffrey Epstein dosyalarının sansürsüz versiyonlarını incelemesinin ardından, belgelerde geçen 6 ismi açıklayarak kamuoyuyla paylaştı. Khanna, bu isimlerin Les Wexner, Sultan Ahmed bin Sulayem, Salvatore Nuara, Zurab Mikeladze, Leonic Leonov ve Nicola Caputo olduğunu aktardı
Khanna, belgeleri incelemesinin ardından Temsilciler Meclisi kürsüsünden yaptığı konuşmayı, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından paylaştı.
Bir diğer Temsilciler Meclisi üyesi Thomas Massie ile önceki gün ABD Adalet Bakanlığı'na gidip, belgeleri incelediklerini belirterek "Orada yaklaşık iki saat geçirdik ve dosyaların yüzde 70 ila yüzde 80'inin hala sansürlenmiş olduğunu öğrendik" ifadesini kullandı.
Khanna, belgelerde adı geçen 6 "zengin ve güçlü" kişinin Adalet Bakanlığınca "herhangi bir sebep olmaksızın" gizlendiğini vurgulayarak bu isimlerin Les Wexner, Sultan Ahmed bin Sulayem, Salvatore Nuara, Zurab Mikeladze, Leonic Leonov ve Nicola Caputo olduğunu aktardı.
Belgeleri inceledikleri iki saat içinde dahi 6 ismi ortaya çıkarabildiklerine işaret eden Khanna, 3 milyon belge sansürsüz şekilde incelendiğinde daha çok ismin ortaya çıkabileceğinin altını çizdi.
1103410956_0:54:1024:630_1920x0_80_0_0_1284537b466d8b43ccd26f5793e3c81e.jpg.webp

Sansürlenmemiş diyorlar ancak FBI'dan gelenler sansürlü​

Khanna, Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) Adalet Bakanlığına sansürlenmiş dosyaları gönderdiğini belirterek "Hepsi sansürlenmiş. Bu, biraz zorlama. Tüm Kongre üyelerini Adalet Bakanlığının 'sansürlenmemiş' dosyalarını görmeye davet ediyorlar ancak FBI'dan gelen tüm dosyalar sansürlenmiş durumda." ifadelerine yer verdi.
Temsilciler Meclisi üyesi Massie ise X hesabından yaptığı paylaşımda, Epstein belgelerinde yer almanın suçluluğu kanıtlamadığını ancak Leslie Wexner'in, 2019 tarihli bir FBI belgesinde Epstein'le birlikte "çocuk cinsel istismarı suçunda" ortaklık yaptığının belirtildiğini kaydetti.
ABD Adalet Bakan Yardımcısı Todd Blanche de X hesabından yaptığı açıklamada, Adalet Bakanlığının mağdur olmayan tüm isimleri sansürsüz hale getirdiğini, örneğin Wexner'in adının Epstein dosyalarında zaten defalarca geçtiğini ve Adalet Bakanlığının "şeffaflığa bağlı" olduğunu vurguladı.

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Her şey açığa çıkıyor ve hala bu kötü şeylere devam ediyorlar mi? Birileri bişey diyebilir mi artık

illusion

🎈
Board Admin
Epstein konusununun daha da derin olup, baska konulari ört bas etmek icin acildigini düsünüyorum. O mahluk ölmedi, buna inanmiyorum.

Hepsi midemi bulandiriyor, ve bu igrenc insanlarin iplerinde oynuyoruz ister istemez, sistemi kuruyorlar ve bizde oynuyoruz. Oynamayan? Gördük asili degilim diye, hastanede tedaviye almiyorlardi beni. Saka gibi.

Medeni zannettigimiz, belki özendigimiz insanlarin hayatlari. Bazi seyleri anlayamiyorum ama var yapiliyor, ama cocuk eti yemek? Kani icmek? Hani komplo teorisi idi bunlar?

Komplo teorisi bunlar denilen seylere dikkat edin... cok dikkat edin :)

illusion

🎈
Board Admin
Zaten covid de insanlar ile mesafemi koymustum arama. Herkes safini belli etmisti, beynini mi kullaniyor, yoksa beynini mi kullandiriyor...

Bir cok hastaligin tedavisi olmayip ilac yillarca ilac bulunamasi ? Mesela aids mesela kanser.. ama covid te? bir kac ay icinde asi cikti.... wooow kurtaricilar. Nereye kayboldu o iki nobel ödüllü sözüm ona türkleri?

illusion

🎈
Board Admin
Konu ile ne alakasi var diyen olursa da, 2017 de galiba bu konusulmus, insanlari ne kadar yönetebiliriz diye birseyler

Frenk

Elmas Üye
Konular konular konular

hepsi göz boyama gündem yaratma işler kimin ile biter ise bir ifşalar bir renklendirmeler

çok şaaapmamak lazım yoka şoooolcaz

forumtutkunu

Elmas Üye
Epstein konusununun daha da derin olup, baska konulari ört bas etmek icin acildigini düsünüyorum. O mahluk ölmedi, buna inanmiyorum.

Hepsi midemi bulandiriyor, ve bu igrenc insanlarin iplerinde oynuyoruz ister istemez, sistemi kuruyorlar ve bizde oynuyoruz. Oynamayan? Gördük asili degilim diye, hastanede tedaviye almiyorlardi beni. Saka gibi.

Medeni zannettigimiz, belki özendigimiz insanlarin hayatlari. Bazi seyleri anlayamiyorum ama var yapiliyor, ama cocuk eti yemek? Kani icmek? Hani komplo teorisi idi bunlar?

Komplo teorisi bunlar denilen seylere dikkat edin... cok dikkat edin :)
Yeni dünya düzeninde kedileri yemesinler 😀

Üst Alt