Hani e leri söylerken aelli gibi diyorlar ya uff anlatamadım @Civciv yardım eder misinBişey sorcam da sormasam mi diye düşündümmeden de edemiyorum 🤔
Eee şey "a" zaten kalın bir harf değil mi? 🙄
Hani e leri söylerken aelli gibi diyorlar ya uff anlatamadım @Civciv yardım eder misinBişey sorcam da sormasam mi diye düşündümmeden de edemiyorum 🤔
Eee şey "a" zaten kalın bir harf değil mi? 🙄
Bööğrek gibiHani e leri söylerken aelli gibi diyorlar ya uff anlatamadım @Civciv yardım eder misin
Harikasın kazım da bir börekti belkide..Bööğrek gibi
Kağğğğğğzım gibi mi oluyo o zaman 😁Bööğrek gibi
Yumuşak g değil sert g ile okuKağğğğğğzım gibi mi oluyo o zaman 😁
Bir tane "g" ile okuyabiliyorum yeteneksizim 🥺 KagzımmYumuşak g değil sert g ile oku
K harfi varya onu ke diye okuma ka diye oku öğretmenim yordunuz beni.Bir tane "g" ile okuyabiliyorum yeteneksizim 🥺 Kagzımm
Kaagzım tamam oldu 😁K harfi varya onu ke diye okuma ka diye oku öğretmenim yordunuz beni.
Şükürler olsun ya habibiKaagzım tamam oldu 😁
TDK şapkalı a'yı kullanımdan kaldırmıştı bı ara zatenŞapkasız yumuşamamış a :d @Lastearth kapalı a
Sonra geri koydu geri kaldırdı sonra kullanıcının insafına bıraktıTDK şapkalı a'yı kullanımdan kaldırmıştı bı ara zaten
Bir öğretmeni bu konuda aydınlatmak onur gurur herşeydirEl birliği ile beni aydınlattığınız için teşekkürler 😁😁
Kar ve kâr 😁 hep şu örnekle anlatırdı bizim hocaSonra geri koydu geri kaldırdı sonra kullanıcının insafına bıraktı
Sarımsak ve sarmısak gibi oldu
Hep avarelikten 😂 bitişik el yazısından dik temel harflere geçişte de aylarca büyük j harinde nokta olsun mu olmasın mı tartışması yaşadıkTDK icat çıkartıyor bazen cidden
Piff bütün Türkçe öğretmenlerinin verebildiği standart örnek nedense bu... Ufacık çocuklara ya 🚬Kar ve kâr 😁 hep şu örnekle anlatırdı bizim hoca
Karını paylaşmak mi
Kârını paylaşmak mi
Biraz absürt bir örnek aslında
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.