Çünkü çok saçma sapan pazarlık ediyosun .s.s hiç geçim ehli değilsinVagectim hersey cok pahalanmis her dakika zam geliyor

Çünkü çok saçma sapan pazarlık ediyosun .s.s hiç geçim ehli değilsinVagectim hersey cok pahalanmis her dakika zam geliyor
Hayir bence sen tok saticisinÇünkü çok saçma sapan pazarlık ediyosun .s.s hiç geçim ehli değilsin![]()
3 diyosun 4 diyorum hayır 2 diyosunHayir bence sen tok saticisin![]()
3 diyosun 4 diyorum hayır 2 diyosun
Bence asıl sen tok alıcısın yok öldüm alıcısı![]()
Olsun üzülmeyelim admin sayısı arttı, egoist olanlar tam listeyi bi ara şeapıcamDonanimhaber de takildigim donemden kalmis olabilir elimde degilsaglik olsun 🤗
Adam uçmuş :/Birçok forum sitesinde en az 1-2 tane bulunan patolojik oluşumlardır..
Küçük insanların eline küçük makamlar verince büyük olduklarını sanıyorlar işte..
Gerçek mi küçük Yaa 🥺ben değilim.
neden? çünkü ne adminim ne de egoist. sadece penisim küçük.
aranızda üç beş toplayıp olmayabilir ama toplaşıp verebileceğiniz şeyler olabilirGerçek mi küçük Yaa 🥺
Aramızda üç beş toplayıp verebilecek şey olsaydı keşke
bo$ yabmaaaabu dunyanin ferdi degil tanrinin ta kendisiyim.
nasıl duymadınız yahu sesimi, o kadar video hazırladım kültürlenin ibneler diye@Biggie niçin sesini duymadık ego mu kasalım duymak için
🥺nasıl duymadınız yahu sesimi, o kadar video hazırladım kültürlenin ibneler diye
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.