Sen, bir kadının ne ayırmasını istiyorsun?Kadın neyinden ayırıp neyi paylaşıyor hala net bir bilgi alamadım bu konuda hep erkeğin bir şeyleri paylaşımda
cimrilikten tuvalete gitmemek nasıl bir şey ya, bku ziyan olmasın mı istiyor böyle bi şey mi......... 🤔Sevilmediğinizi düşünmeyin her seferinde belki adam cimri?
Cimrilikten 3 gün tuvalete gitmeyen gördü bu gözler
Karnı dolu olsun acıkmasın diye sanırımcimrilikten tuvalete gitmemek nasıl bir şey ya, bku ziyan olmasın mı istiyor böyle bi şey mi......... 🤔
İlişkide erkeğin tüm öz kaynaklarını sömürme yönünde bir tavır görüyorum. Diyorum ki senin (bu zihniyetteki kadının) ne ekstran var da adam tüm öz kaynaklarını sana sunacak?Sen, bir kadının ne ayırmasını istiyorsun?
Her şey para ile değil, karışıklı mı olması gerekir ben para ile bir kadınla yatmamcılar aşireti misiniz siz?
Seviyorum diye bunları almış mesela ben istemeden: ) bazen bi düşünce mutlu eder insanı beyler abartmayın :d
![]()
Teşekkürler bebeğim 🥰Ne güzelde yerleştirmiş 🥰😍
Hep mutlu ol çiçeğim 😘
Kayısı kolaaaa çok güzele benziyor..Seviyorum diye bunları almış mesela ben istemeden: ) bazen bi düşünce mutlu eder insanı beyler abartmayın :d
![]()
Bunlarda oradan.. Kötü olmuş olabilir ben şimdilik çilek - limonluyu denedim hepsini denedikten sonra favorimi söylerim : )Kayısı kolaaaa çok güzele benziyor..
Balat Sevda gazozcusunda ben damla sakızlı içmiştim ek kötü seçimi yapmış olabilirim sanırım..
Bunlarda oradan.. Kötü olmuş olabilir ben şimdilik çilek - limonluyu denedim hepsini denedikten sonra favorimi söylerim : )
Frambuaz güzeldir , severim ☺️![]()
Benim ictigim kötü olunca buna cullandim bu güzeldi.. :dd
Almazsanız almayın be 😂ALMIYORUZ ZORLA MI!
ömrümüzü yediniz beAlmazsanız almayın be 😂
Ha şöyle net olun ya… benim için adamın parası önemli yoksa hadi naş parasız adama az paralı adama bakacak hatun bulun diyinfakirle fukarayla işim olmaz net
alamıyorsa bahane üretmenin anlamı yok gitsin maddiyat olarak daha alt sınıf bayanlarla sevgili olsun 💅
İsraf olmasın diye yapmıyor..cimrilikten tuvalete gitmemek nasıl bir şey ya, bku ziyan olmasın mı istiyor böyle bi şey mi......... 🤔
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.