Ha olabilir ama ben o değilim.o da sabah bi istekte bulunmuştu da ona ithafen.
sende böyle bir istekte gelince aklıma o geldi
Ha olabilir ama ben o değilim.o da sabah bi istekte bulunmuştu da ona ithafen.
sende böyle bir istekte gelince aklıma o geldi
O ne demek ki@Fluffy yan çar mısın ?![]()
Evet bende bilmiyorum @alcatraz anlatır mısınO ne demek ki
fake hesabı mı yani 2. hesap mı demek istedim. nbr ?O ne demek ki
boşver kuzum sana göre değilEvet bende bilmiyorum @alcatraz anlatır mısın
Ben @Egolu Narsist Patriarkal ı tanımıyorum bilefake hesabı mı yani 2. hesap mı demek istedim. nbr ?
boşver kuzum sana göre değil
ben bilmem vallaHeeeeeee bana göre yani? Ben @Egolu Narsist Patriarkal olabilirim yani? Bilmiyorum bile bu adam kim
Muhteşem ve muazzam bir lütufum artık kim olduğumu biliyorsun.Heeeeeee bana göre yani? Ben @Egolu Narsist Patriarkal olabilirim yani? Bilmiyorum bile bu adam kim
narsist olduğuna ikna oldum. nickinin hakkını veriyorsun helalMuhteşem ve muazzam bir lütufum
Ne demek sadece olanı söylüyorum.narsist olduğuna ikna oldum. nickinin hakkını veriyorsun helal
her zaman böyle açık sözlü ve dürüst müsün ?Ne demek sadece olanı söylüyorum.
View: https://www.instagram.com/reel/CvRassqp3kN/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Bu sana kimi hatırlattı @CaT
Duruma göre diyelim.her zaman böyle açık sözlü ve dürüst müsün ?
en sevdiğin şey kendin misin pekiDuruma göre diyelim.
Öyledir büyük ihtimal.en sevdiğin şey kendin misin peki![]()
Hiç de canım çekmez kek pasta börek filan 😂 ama iyi demlenmiş bir çay başka 🤤 onu da herkes yapamazEkli dosyayı görüntüle 9720
Şimdi çayı da dememiştim. Yeni de çıkarttım fırından. Ah tüh sen spordaydın @Lastearth hay aksi 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.