Çi börek var yer misin
Bunu yeni atlatmış biri olarak gelecekten yazıyorum. Acını dibine kadar yaşa. Bir sabah uyandığında daha az sızladığını ve yeni birşeyler için meraklı olduğunu göreceksin. Az sabır. Kaç gece sahilden toplandığımı @leblebitozu bilir:))Beni severek zarar verebilen tek insan olabilirsin. Uyuyamıyorum. Yüzün hep gözümün önüne geliyor. Uyuyabileyim diye ne boklara bulaştım, bilemezsin. Unutmak, uyumak istiyorum, yapamıyorum. Bu evrendeki herhangi bir şeyi bu kadar özleyeceğimi hiç düşünmezdim. Hiçbir şey çare etmiyor. Şarkılar, sohbetler, gülermiş gibi yapmak, hiçbir şey. Keşke makineler gibi olsak diyorum. Biri fişimi çekse, uykuya dalsam. Ne ara mantığımı bu kadar kaybettim? Ne ara kendimi bu kadar sende kaybettim? Böyle bir insan değildim. Kafamın içindeki her şey basit kimyasal olaylardan ibaret. Aşk, özlem, sevgi hepsi hepsi. Düşüncelerimin temelinde bu meseleler yatıyor. Mantığı var. Fakat bu kadar pençeye düşmemin mantığı yok. Ben kendimi dahi bu kadar sevmedim ya. Katlanamıyorum özlemeye. Uyuyamıyorum.
Kardeş ben niye sizin gibi duygusal olamıyorum lan? Hani duygu durumuma bakıyorum, vallahi şu ruh haline giremiyorum.Beni severek zarar verebilen tek insan olabilirsin. Uyuyamıyorum. Yüzün hep gözümün önüne geliyor. Uyuyabileyim diye ne boklara bulaştım, bilemezsin. Unutmak, uyumak istiyorum, yapamıyorum. Bu evrendeki herhangi bir şeyi bu kadar özleyeceğimi hiç düşünmezdim. Hiçbir şey çare etmiyor. Şarkılar, sohbetler, gülermiş gibi yapmak, hiçbir şey. Keşke makineler gibi olsak diyorum. Biri fişimi çekse, uykuya dalsam. Ne ara mantığımı bu kadar kaybettim? Ne ara kendimi bu kadar sende kaybettim? Böyle bir insan değildim. Kafamın içindeki her şey basit kimyasal olaylardan ibaret. Aşk, özlem, sevgi hepsi hepsi. Düşüncelerimin temelinde bu meseleler yatıyor. Mantığı var. Fakat bu kadar pençeye düşmemin mantığı yok. Ben kendimi dahi bu kadar sevmedim ya. Katlanamıyorum özlemeye. Uyuyamıyorum.
Sokarlar bir gün kardeş.Kardeş ben niye sizin gibi duygusal olamıyorum lan? Hani duygu durumuma bakıyorum, vallahi şu ruh haline giremiyorum.
Bu yaşa kadar sokmamışlar bu saatten sonra mı sokacaklar? 🤣 🤣 🤣Sokarlar bir gün kardeş.
Ben de öyle diyordum da, ruh hallerinden ruh hallerine sokuyorlar adamı.Bu yaşa kadar sokmamışlar bu saatten sonra mı sokacaklar? 🤣 🤣 🤣
Biz cig seyleri hazm edemiyossÇi börek var yer misin
Biz cig seyleri hazm edemiyoss
Biz kart seviyosssPiskini de kart olmasin bak len
Ayy hakikaten sen niye böyle duygusuzsun yaKardeş ben niye sizin gibi duygusal olamıyorum lan? Hani duygu durumuma bakıyorum, vallahi şu ruh haline giremiyorum.
Belayı çağirıyor evrene el sallıyorsun aşk acısına el hareketi çekmek gibiBu yaşa kadar sokmamışlar bu saatten sonra mı sokacaklar? 🤣 🤣 🤣
Ne bileyim kızım? Yani sevende önce seviyor sonra nefret ediyor. Çok karmaşık duygular yaşatabiliyorum 🤣 🤣 🤣Ayy hakikaten sen niye böyle duygusuzsun ya
Bu saatten zor gelir be @Chen. Bu yaşa kadar gelmemiş 🤣🤣🤣🤣Belayı çağirıyor evrene el sallıyorsun aşk acısına el hareketi çekmek gibi
Başina gelsin diye zorluyorsun sanki :d
Aşksal şeyler öyle oluyor hiç matematiği yok bu hissinNe bileyim kızım? Yani sevende önce seviyor sonra nefret ediyor. Çok karmaşık duygular yaşatabiliyorum 🤣 🤣 🤣
Aslında aşkında sevginin de bir algoritması var da daha çıkartmadım. Koda dökmedim yani 🤣 🤣 🤣Aşksal şeyler öyle oluyor hiç matematiği yok bu hissin
Bu saatten zor gelir be @Chen. Bu yaşa kadar gelmemiş 🤣🤣🤣🤣
Her ilişki kendine özel çünkü insanlar başka başkaAslında aşkında sevginin de bir algoritması var da daha çıkartmadım. Koda dökmedim yani 🤣 🤣 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.