Düşün ki O Bunu Okuyacak

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Beni severek zarar verebilen tek insan olabilirsin. Uyuyamıyorum. Yüzün hep gözümün önüne geliyor. Uyuyabileyim diye ne boklara bulaştım, bilemezsin. Unutmak, uyumak istiyorum, yapamıyorum. Bu evrendeki herhangi bir şeyi bu kadar özleyeceğimi hiç düşünmezdim. Hiçbir şey çare etmiyor. Şarkılar, sohbetler, gülermiş gibi yapmak, hiçbir şey. Keşke makineler gibi olsak diyorum. Biri fişimi çekse, uykuya dalsam. Ne ara mantığımı bu kadar kaybettim? Ne ara kendimi bu kadar sende kaybettim? Böyle bir insan değildim. Kafamın içindeki her şey basit kimyasal olaylardan ibaret. Aşk, özlem, sevgi hepsi hepsi. Düşüncelerimin temelinde bu meseleler yatıyor. Mantığı var. Fakat bu kadar pençeye düşmemin mantığı yok. Ben kendimi dahi bu kadar sevmedim ya. Katlanamıyorum özlemeye. Uyuyamıyorum.
Bunu yeni atlatmış biri olarak gelecekten yazıyorum. Acını dibine kadar yaşa. Bir sabah uyandığında daha az sızladığını ve yeni birşeyler için meraklı olduğunu göreceksin. Az sabır. Kaç gece sahilden toplandığımı @leblebitozu bilir:))

• Beğen
Tepkiler: Eru

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Beni severek zarar verebilen tek insan olabilirsin. Uyuyamıyorum. Yüzün hep gözümün önüne geliyor. Uyuyabileyim diye ne boklara bulaştım, bilemezsin. Unutmak, uyumak istiyorum, yapamıyorum. Bu evrendeki herhangi bir şeyi bu kadar özleyeceğimi hiç düşünmezdim. Hiçbir şey çare etmiyor. Şarkılar, sohbetler, gülermiş gibi yapmak, hiçbir şey. Keşke makineler gibi olsak diyorum. Biri fişimi çekse, uykuya dalsam. Ne ara mantığımı bu kadar kaybettim? Ne ara kendimi bu kadar sende kaybettim? Böyle bir insan değildim. Kafamın içindeki her şey basit kimyasal olaylardan ibaret. Aşk, özlem, sevgi hepsi hepsi. Düşüncelerimin temelinde bu meseleler yatıyor. Mantığı var. Fakat bu kadar pençeye düşmemin mantığı yok. Ben kendimi dahi bu kadar sevmedim ya. Katlanamıyorum özlemeye. Uyuyamıyorum.
Kardeş ben niye sizin gibi duygusal olamıyorum lan? Hani duygu durumuma bakıyorum, vallahi şu ruh haline giremiyorum.

Arthur

Huysuz ve tatlı adam..
Gümüş Üye
Yeni yaşam yeni hayat yeni umutlar

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Aslında aşkında sevginin de bir algoritması var da daha çıkartmadım. Koda dökmedim yani 🤣 🤣 🤣
Her ilişki kendine özel çünkü insanlar başka başka

A kişisi ile B kişi arasındaki taşadiğin yoğunluk derinlik bile başka sonuçta

Seni başkalarına sorsalar çapkın işe yaramaz sözünde durmaz gibi karşiliklar alabilirler

Seni bir de B kişisinden dinleseler belki ona göre de dünyanın en sadiği, en güzeli seveni sen yumuşak kalplisin sen olarak gösterir
Örnekler çoğalarak gider sevgili @WarrenBuffett

Üst Alt