Düşün ki O Bunu Okuyacak

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Her ilişki kendine özel çünkü insanlar başka başka

A kişisi ile B kişi arasındaki taşadiğin yoğunluk derinlik bile başka sonuçta

Seni başkalarına sorsalar çapkın işe yaramaz sözünde durmaz gibi karşiliklar alabilirler

Seni bir de B kişisinden dinleseler belki ona göre de dünyanın en sadiği, en güzeli seveni sen yumuşak kalplisin sen olarak gösterir
Örnekler çoğalarak gider sevgili @WarrenBuffett
Her ilişki kendine özeldir ama her ilişkinin kendine özel de iletişimi vardır. Bu da kolay olmaz. Sadece sevmekte yetmez. Benim hakkımda ne düşündükleri önemli değil çünkü ben birilerinin lafıyla hareket etmiş olsaydım, bugün ya içeriye düşmüş ya da ihraç edilmiş asker & polis olmuştum. Yani birilerinin lafıyla ya da yönlendirmesiyle hiç iş yapmadım ben.

Ama ilişkilerim de manyak olduğum doğrudur. İnkar etmem. Lakin o B kişisi dediğin, ya daha karşıma çıkmadı ya da ben kaçırdım. Orasını bilemiyorum.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Her ilişki kendine özeldir ama her ilişkinin kendine özel de iletişimi vardır. Bu da kolay olmaz. Sadece sevmekte yetmez. Benim hakkımda ne düşündükleri önemli değil çünkü ben birilerinin lafıyla hareket etmiş olsaydım, bugün ya içeriye düşmüş ya da ihraç edilmiş asker & polis olmuştum. Yani birilerinin lafıyla ya da yönlendirmesiyle hiç iş yapmadım ben.

Ama ilişkilerim de manyak olduğum doğrudur. İnkar etmem. Lakin o B kişisi dediğin, ya daha karşıma çıkmadı ya da ben kaçırdım. Orasını bilemiyorum.
Birilerinin lafı değil senin onlara hissettirdiğin şey o

leblebitozu

Gümüş Üye
Bunu yeni atlatmış biri olarak gelecekten yazıyorum. Acını dibine kadar yaşa. Bir sabah uyandığında daha az sızladığını ve yeni birşeyler için meraklı olduğunu göreceksin. Az sabır. Kaç gece sahilden toplandığımı @leblebitozu bilir:))
bebekiimmm benim yaaa kıyamam beeenn saanaaa... sana onu yaşatan erkoyu bulsam kafasını kuma gömecektim de işte... umarım bir daha yaşamazsın, o halini hiç sevmiyorum senin :( ben senin gülen yüzünü, meraklı hallerini, enerjik tavırlarına tavımm bebekiimmm hep böyle kalll 😇
@Eru okurken bana da dokundu biraz biliyor musun. az çok anlarım o halleri. ama bir şekilde atlamak zorundayız. hayat kısa kuşlar uçuyor 😋

Eru

Platin Üye
bebekiimmm benim yaaa kıyamam beeenn saanaaa... sana onu yaşatan erkoyu bulsam kafasını kuma gömecektim de işte... umarım bir daha yaşamazsın, o halini hiç sevmiyorum senin :( ben senin gülen yüzünü, meraklı hallerini, enerjik tavırlarına tavımm bebekiimmm hep böyle kalll 😇
@Eru okurken bana da dokundu biraz biliyor musun. az çok anlarım o halleri. ama bir şekilde atlamak zorundayız. hayat kısa kuşlar uçuyor 😋
Atlamaktan başka çare yok elbette. Sadece insan "atlatırken" yoruluyor. O yorgunluğu yaşıyorum.

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Hikâyemi merak etmeyenden soğuyor kalbim. Kabuğumu seviyorsun fark etmedim mi sanıyorsun?

Üst Alt