Hoşgeldin.Merhaba, buraya @Lotus un önerisi üzerine geldim. Bayaa övdü dayanamadım geldim 😇
Merhaba @leblebitozu aramıza hoş geldinMerhaba, buraya @Lotus un önerisi üzerine geldim. Bayaa övdü dayanamadım geldim 😇
Merhaba, buraya @Lotus un önerisi üzerine geldim. Bayaa övdü dayanamadım geldim 😇
aaa ne güzel ifadeymiş bu. keşke bundanım olsa 😋Merhaba @leblebitozu aramıza hoş geldin![]()
selam bigi hoşbuldum. sende hoşgeldin umarım konuma 😇sevgili leblebitozu, hoş geldin. ben bigi
hoşbuldumHos geldiniz
hoşbulduk. profil foton ne kadar hoşmuşşşş 😍Merhaba hoş geldin
hoşbulduk teşekkür ederim sıcak karşılamanız için. profil fotondaki sensen maşallah diyorum ve susuyorum 😍Yaaa @Lotus un arkadasi bizim arkadasimiz hos geldin sefa getirdin @leblebitozu 🤗
teşekkür ediyorummHoş geldin. ☺️
hoşbulduk teşekkürlerHoş geldin
cümle arasında geçiriş tarzını beğendim bebekkimm napiiimmPlaj filelerin sultanı gelmişşşşş 🙈🙈
Hosgeldinnnnnnn sennn🤗
Ayrıca övmedim akşam cümle arasında geçirdim sadece🤭 hemen de kayıt olmuş delisinnnnnnnn 🙈
Eğlenceğini biliyorum, keyfini çıkar
teşekkür ediyorum. A kelimesinin bir anlamı var mı ?Hoş geldin @leblebitozu
evet yaa, bende çok severdim küçükken. hala yerim ama aşırı değil@leblebitozu hoş geldin
annemin cüzdanından şunun için az para dızlamadım .)) ne yerdim beee
boğazımda kalıyordu geberiyordum ama yine yiyordum .))
teşekkür ediyorum.Hoş geldiniz @leblebitozu
teşekkür ederimHoş geldiniz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.