Soru Evlenirken Nelere Dikkat Edilmeli?

Piraye

Gümüş Üye
8047330220.jpg

Sayın uzman sexolog @Oggy kadar olmasak da bildiklerimizi paylaşalım

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
1. Nüfus kayıt örneği
2. Adli sicil kaydı
3. İçerisinde psikiyatri’nin ve kadınlarda kadın doğum uzmanının, erkeklerde ise üroloji uzmanının bulunduğu bir heyet raporu.

Bunlar temelleri.
Geriye kalan alanlar sizin değerleriniz ile doğrudan bağlantılı olacaktır zaten.

CaT

🎈
Board Admin
konuya sadece seks olarak bakmak cidden aşırı yanıltıcı olabilir zira kimileri hobi olarak cok iyi seks yapabiliyor. Çok sevdginizden eminn olun güclü bir güvenden daha tatmin edici hic bisey olamaz , bence tabii yine de siz bilirsiniz.

Bazi dertler istedigin gibi sevisebilince yok oluyor, yinede sen bilirsin jdjdjs

Piraye

Gümüş Üye
Eskiden aynı pencereden bakma olayına çok sıkıcı bakardım. Fakat şuanda aynı pencerelerden bakabilmenin çok mühim olduğunu düşünüyorum. Çünkü o pencereden bakılan konular üzerine konuşulup çoğalabiliyor. Önemli bir ayak.
Yaş geçtikçe huzura meyil artıyor

Alice

Altın Üye
@Alice fikrini merak ediyorum.
Nf bedenler uyuşsa, kalpler uyuşmuyor kalpler uyuşsa ruha yansımıyor. İşin maddiyatı ayrı boyut. Maddiyat çok önemli değil bir tarafınki iyi olsa yeter kadın erkek fark etmez. Öyle çok madde var ki fakat önemli olan bir tanesi var alanlara saygı. Evli olmak özel alanın olmaması demek değil bana göre. Sürekli özel eşyaların karıştırılması, devamlı sorgulama, güvensizlikler insanı yıldırır soğutur. Bana göre güven her zorluktan geçmişse evlenilir. Konuşarak anlaşmak kadar konuşmadan ne hissettiğini bilmesi ise ilişkinin zirvesidir.
Örneğin teklif ettiğim yere gitmek istemiyorsun gözünden anlamalıyım
Örneğin yalnız kalmak istiyorum gözümden anlamalısın gibi gibi

NF.

Bronz Üye
Nf bedenler uyuşsa, kalpler uyuşmuyor kalpler uyuşsa ruha yansımıyor. İşin maddiyatı ayrı boyut. Maddiyat çok önemli değil bir tarafınki iyi olsa yeter kadın erkek fark etmez. Öyle çok madde var ki fakat önemli olan bir tanesi var alanlara saygı. Evli olmak özel alanın olmaması demek değil bana göre. Sürekli özel eşyaların karıştırılması, devamlı sorgulama, güvensizlikler insanı yıldırır soğutur. Bana göre güven her zorluktan geçmişse evlenilir. Konuşarak anlaşmak kadar konuşmadan ne hissettiğini bilmesi ise ilişkinin zirvesidir.
Örneğin teklif ettiğim yere gitmek istemiyorsun gözünden anlamalıyım
Örneğin yalnız kalmak istiyorum gözümden anlamalısın gibi gibi
Amme hizmeti yapıldı size arkadaşlar, konuyu kilitleyip bu cevabı sabitleyebilirsiniz

The

Bronz Üye
Sürekli bir şeylere dikkat ederek geçirmek zorunda olduğumuz hayatı, bi türlü layıkıyla yaşayamadık be.
Evlenmeyiniz efendim.

NF.

Bronz Üye
Nf Sizin fikirlerinizi alabilir miyim?
Evlenen yakınlarımdan, arkadaşlarımdan vs duyduğum şey; evlenince düzelir dediğiniz şeyler çoğu zaman düzelmiyor şeklinde oluyor. Buna dikkat ederim bir kere kesinlikle.
Ama genel olarak hayata dair aynı bakış açısı, ve aynı dünya görüşüne sahip olmak bir çok şeyi kolaylaştırır diye düşünüyorum.
Mesela alana saygı dedin, evlendiğin kişi bu gibi şeylere dikkat etmek konusunda senim gibi bir bakış açısına sahipse sorun yaşamazsın gibi.

Oggy

kınaya Kars'ın
Sexolog
1. Nüfus kayıt örneği
2. Adli sicil kaydı
3. İçerisinde psikiyatri’nin ve kadınlarda kadın doğum uzmanının, erkeklerde ise üroloji uzmanının bulunduğu bir heyet raporu.

Bunlar temelleri.
Geriye kalan alanlar sizin değerleriniz ile doğrudan bağlantılı olacaktır zaten.
4. sgk hizmet dökümü
5. banka hesaplarına ilişkin hesap bilgileri
6. alt-üst soy bilgisi (soy ağacı)

Üst Alt