konuya sadece seks olarak bakmak cidden aşırı yanıltıcı olabilir zira kimileri hobi olarak cok iyi seks yapabiliyor. Çok sevdginizden eminn olun güclü bir güvenden daha tatmin edici hic bisey olamaz , bence tabii yine de siz bilirsiniz.
Yaş geçtikçe huzura meyil artıyorEskiden aynı pencereden bakma olayına çok sıkıcı bakardım. Fakat şuanda aynı pencerelerden bakabilmenin çok mühim olduğunu düşünüyorum. Çünkü o pencereden bakılan konular üzerine konuşulup çoğalabiliyor. Önemli bir ayak.
yok olmasa da sevilsilmesi taraftariyim 😀Bazi dertler istedigin gibi sevisebilince yok oluyor, yinede sen bilirsin jdjdjs
Nf bedenler uyuşsa, kalpler uyuşmuyor kalpler uyuşsa ruha yansımıyor. İşin maddiyatı ayrı boyut. Maddiyat çok önemli değil bir tarafınki iyi olsa yeter kadın erkek fark etmez. Öyle çok madde var ki fakat önemli olan bir tanesi var alanlara saygı. Evli olmak özel alanın olmaması demek değil bana göre. Sürekli özel eşyaların karıştırılması, devamlı sorgulama, güvensizlikler insanı yıldırır soğutur. Bana göre güven her zorluktan geçmişse evlenilir. Konuşarak anlaşmak kadar konuşmadan ne hissettiğini bilmesi ise ilişkinin zirvesidir.@Alice fikrini merak ediyorum.
Amme hizmeti yapıldı size arkadaşlar, konuyu kilitleyip bu cevabı sabitleyebilirsinizNf bedenler uyuşsa, kalpler uyuşmuyor kalpler uyuşsa ruha yansımıyor. İşin maddiyatı ayrı boyut. Maddiyat çok önemli değil bir tarafınki iyi olsa yeter kadın erkek fark etmez. Öyle çok madde var ki fakat önemli olan bir tanesi var alanlara saygı. Evli olmak özel alanın olmaması demek değil bana göre. Sürekli özel eşyaların karıştırılması, devamlı sorgulama, güvensizlikler insanı yıldırır soğutur. Bana göre güven her zorluktan geçmişse evlenilir. Konuşarak anlaşmak kadar konuşmadan ne hissettiğini bilmesi ise ilişkinin zirvesidir.
Örneğin teklif ettiğim yere gitmek istemiyorsun gözünden anlamalıyım
Örneğin yalnız kalmak istiyorum gözümden anlamalısın gibi gibi
Ayıp oluyor diyecinsellik kelimesi niye sansürlü![]()
Nf Sizin fikirlerinizi alabilir miyim?Amme hizmeti yapıldı size arkadaşlar, konuyu kilitleyip bu cevabı sabitleyebilirsiniz
Evlenen yakınlarımdan, arkadaşlarımdan vs duyduğum şey; evlenince düzelir dediğiniz şeyler çoğu zaman düzelmiyor şeklinde oluyor. Buna dikkat ederim bir kere kesinlikle.Nf Sizin fikirlerinizi alabilir miyim?
En doğru tedbir bu olabilirEvlenmeme ye dikkat edin
4. sgk hizmet dökümü1. Nüfus kayıt örneği
2. Adli sicil kaydı
3. İçerisinde psikiyatri’nin ve kadınlarda kadın doğum uzmanının, erkeklerde ise üroloji uzmanının bulunduğu bir heyet raporu.
Bunlar temelleri.
Geriye kalan alanlar sizin değerleriniz ile doğrudan bağlantılı olacaktır zaten.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.