burası serbest bi forum beyfendi lütfen
burası serbest bi forum beyfendi lütfen
Covid denen illet öyle elini kolunu sallaya sallaya gezemez !burası serbest bi forum beyfendi lütfen
İlk zamanlardaki coronaya göre %50 iyinasıl geçirdin bize de anlat kurban olayım yaa başıma gelece biliyorum![]()
nasıl gezermiş pekiCovid denen illet öyle elini kolunu sallaya sallaya gezemez !
tekrar geçmiş olsun canım. ekstra birşey birşey var mı peki bunları genelde bende yapıyorum ama ağrıyı hafifltece yada hafif atlattıracak birşey ?İlk zamanlardaki coronaya göre %50 iyi
Aşırı öksürük ciğerlerde hırıltı ateş nefeste kesilme bol balgam ve sümükhalsizlik baya hemde.. bol sümkürmeli hapşurmalı net 14 gün sürdü.
Gripin ve vitamin içtim gerisi bitkisel tedavi ile geçti iyiyim şimdi yeni iyileştim
![]()
Gezemez yaka paça atarıznasıl gezermiş peki
Valla benim yöntemler herkese gelmeyebilirtekrar geçmiş olsun canım. ekstra birşey birşey var mı peki bunları genelde bende yapıyorum ama ağrıyı hafifltece yada hafif atlattıracak birşey ?
sen bayağı bildiğin alternatif tıp kolunda ilerleme sağlamışsın yahu 🤣🤣Valla benim yöntemler herkese gelmeyebilir
Zencifil karanfil limon tarçınlı su günde 3 4 lt rahat içtim
burnuma sarımsak sokuyorum10 dk sonra baya söküyor..
Çam sakızı doğal onu balla dövüyorsun macun oluyor onu çiğnedim çok acı tadı.. içine karanfilde attım iyice zehir oldu
Kafama komple kantaron yağı sürdüm..kulağada damlatılıyor..
göğsüme ve sırtıma mentollü silüdin sürdüm bir kaç gece
birşeyler daha yaptımda bitki çayları falan işte ıhlamur gibi gibi![]()
![]()
![]()
o bizi yaka paça indirmesin aşağıya ?Gezemez yaka paça atarız
ÇAktırmak yok öyle bir şey olursa kafamızı kullanıp cenin pozisyonuo bizi yaka paça indirmesin aşağıya ?![]()
olurda denersen bana kulaklarımı çınlatma amasen bayağı bildiğin alternatif tıp kolunda ilerleme sağlamışsın yahu 🤣🤣
bende de var kantoran yağı birkaç defa kullandım ya güzeldi evet.
3-4 litre olmasa da bende deneyebilirim kışın
teşekkür ederim balım 🤗
neden balım ? çok mu kötü tadıı ?olurda denersen bana kulaklarımı çınlatma ama![]()
![]()
![]()
şifalı olan çoğu şeyin tadı kötü değil mi zaten 🙀 🙀neden balım ? çok mu kötü tadıı ?![]()
![]()
güzel tespit 🤣 madem öyle çocuk şurubunun tadı niye daha iyi ?şifalı olan çoğu şeyin tadı kötü değil mi zaten 🙀 🙀
çocuklar içsin diye kimyasal meyve esansı veeğğ şeker basıyorlar..güzel tespit 🤣 madem öyle çocuk şurubunun tadı niye daha iyi ?![]()
hoşbulduk tatlım. sende hoş gelmişsin ((:
Sağol hbuldum ^^hoşbulduk tatlım. sende hoş gelmişsin ((:
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.