hoşbulduk teşekkür ederim sıcak karşılamanız için. profil fotondaki sensen maşallah diyorum ve susuyorum 😍
Yani ṣöyle @Raison Detre akilli beyinmiydi neydi öyle bisey ile yapmis 😘
hoşbulduk teşekkür ederim sıcak karşılamanız için. profil fotondaki sensen maşallah diyorum ve susuyorum 😍
akıllı beyin şeysini pek anlamadım ama güzelsiniz ki güzel yapmış 😇 iyi de yapmış o arkadaşYani ṣöyle @Raison Detre akilli beyinmiydi neydi öyle bisey ile yapmis 😘
akıllı beyin şeysini pek anlamadım ama güzelsiniz ki güzel yapmış 😇 iyi de yapmış o arkadaş
güzel hatun olduğunu anlamıştım zaten 🤭🤭Klas hatun guzel icer, guzel calisir, guzel spor yapar , kendi guzelligi de dahil olunca combo yapiyor bana uzun zamandir
Rica ederim. Evet anlamı var.teşekkür ediyorum. A kelimesinin bir anlamı var mı ?
teşekkür ederim hoş buldum 😋Hoṣ geldiniz
teşekkür ediyorum hep beraber umarım 🤗Hoş geldiniz @leblebitozu keyifli vakitler geçirmeniz dileğiyle.
tipe bak yaa 🤣
hoşbuldummm teşekkür ediyorum 🤣🤣ben bu konuyu nasıl atlamışım yaa yine hangi kaosun içindeydim acaba.
hoş geldin kavgasever üye aksdjkasdj
Çok bakma Deniz kızı Etkisi olur sonratipe bak yaa 🤣
hmm o zaman kusabilirim doğruÇok bakma Deniz kızı Etkisi olur sonra
salgın var hasta mı oldu dedimMerhaba, buraya @Lotus un önerisi üzerine geldim. Bayaa övdü dayanamadım geldim 😇
yok yok anmayalım adını. daha kışa bile girmedik 🤣salgın var hasta mı oldu dedim
Hoşgeldin![]()
Öhöm Öhöm olan öksürükmüş bu hıhımyok yok anmayalım adını. daha kışa bile girmedik 🤣
o zaman iyiyi düşünüyoruzzz 😇🤭🤣🤣Öhöm Öhöm olan öksürükmüş bu hıhım![]()
![]()
![]()
Ben geçirdim vallao zaman iyiyi düşünüyoruzzz 😇🤭🤣🤣
nasıl geçirdin bize de anlat kurban olayım yaa başıma gelece biliyorumBen geçirdim valla
antikorluyum artık siz düşünün![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.