Olsun üzülmeyin, çevreniz her zaman için en doğrusu. Bilim adamları bu yönde görüş belirtiyorİnternette çok kız olduğu ve hemen sevgili yapılacağını söylemişlerdi.
Denemdim ama olmadı
Bir şey okuyacağım sandım 🤣🤣🤣ışte bunu qercekten soluemem hdhdhshsh
Denemdim denedim mi denemedim mi şimdi o nasıl bi kelime 🤣🤣🤣🤣İnternette çok kız olduğu ve hemen sevgili yapılacağını söylemişlerdi.
Denemdim ama olmadı
Vallahi ben o tadı alamadım.Denemdim denedim mi denemedim mi şimdi o nasıl bi kelime 🤣🤣🤣🤣
Yakmadı mı??Sinüzlerdeki iltihap için burnuma iki sarımsak soktum. 15 dk dayanıp tahmini 30 kere hapşurdum. Hapşururken sarımsak içeri kaçar gibi oldu. 🤬
YakıyorYakmadı mı??
Ahaha iyi yaptın :)))Yakıyor
Shorts atcaktımda şimdi miden falan kaldırmaz vazgeçtim![]()
Ah beÇok aşamalı bir tatlı tarifini denemeye kalkışmaktı sevgili @nunu başıma bela oldu
Sonuç güzel oldu ama tarif üzerindeki süre ile alakası yok 5 saatimi aldıAh be
Sonuç ne oldu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.