Kulagima söyle cok merak ettim@Küboo m oncelikle, cok gecmis olsun.
Sonralikla, buna cok igrenc bir espiri yapmamak icin kendimi zor tutuyorum. Zira eger, yaparsam hepinizin beni linclemesinden cok korkuyorum
Valla baya birşeyler çıktı. Temizledi ona diyecek sözüm yok fakat fenalaşıyorsun. Hapşurmak üst üste çok kötü hapuşuuu bitmeden bir daha hapuşuuu 🤣🤣🤣Acaba @nunu Nun sinüzlerindede işe yararmi.. denesemmiki, bende de ayni sorun var aslinda ama cok yakar.. üffff
Kübooo sen bensinnn 🤣🤣🤣🤣Bi ara lens kullanıyordum, gözüm ama hep iltihaplaniyordu.. doktor ilac veriyo geciyordu.. neyse ben bu olaydan biktim, yaşım 17-18, dedemin eskiden diṣ eti iltihaplandiginda, limon ile gargara yaptigini hatirladim.. :)))
kalbi olan devam okumasin 😆😆😆
Cay kaşığına iki üç damla damlattim, kafami yana eğip limon suyunu gözümde döktüm.
BIR AN KÖR ÖLDÜM ZANNETTIM, 2-3 dk sürdü, belki saniyeler sürmüstü ama bana cok uzun geldi.. neyse gözümü acabildim sonunda, kör olmamışım.. ama bir daha da iltihap olmadi 🫠
Lütfen evde denemeyin!
Yap gitsin en fazla gülerken işeriz.@Küboo m oncelikle, cok gecmis olsun.
Sonralikla, buna cok igrenc bir espiri yapmamak icin kendimi zor tutuyorum. Zira eger, yaparsam hepinizin beni linclemesinden cok korkuyorum
Yap gitsin en fazla gülerken işeriz.
Kübooo sen bensinnn 🤣🤣🤣🤣
Manyaklık sahici mi guzummm 🤣🤣🤣🤣
Kusmadın mı yahubira votka rakı ve şarabı aynı gün içmek. sınırı bilince kafası güzeldi ama şimdi dönüp bakınca o zamanlara gençmişim![]()
yoo keyifliydi. yani dediğim gibi kararında kalınca sınırını bilince herşey keyiflidir. ne zaman dozu kaçırırsan herşey zehir olurKusmadın mı yahu
✏️Çocukken kasetin bantlarını sonuna dek çıkartıp geri sarmaya çalışmak bazen saramazdım
Evet kalemle ama parmaklarım da ufaktı deliğine giriyordu kasetlerin
Marketin içinde ne vardıKarıncalara market yapıp saatlerce izlemek. Yaşımı bilmiyom çocuğum yani.
Teyzemin bana gün boyu seslenmesi panik olması ve karıncalara daldığım için duymamam. Beni aramak için seferber olunması.
Kapının arkasındaki boşluktan çıkmam şoku.
Kapının önünde bekleme cezası şoku da bana.
🤣🤣🤣🤣🤣
Onu nasıl kağıt helva sandın şokuKimse evde yokken cam bantları vardı (süngeri yapışkanlı pencereye kapatılıyor) Onu kağıt helva sanıp paketi öyle heyecanla açtim ki sonra akşama kadar sarmaya uğraştım babam da akşam gelince kızdı bunu niye karıştırdın diye diyemedim kağıt helva sandım diye
Kahverengi ve sarı gibi ya tam kağıt helva rengi ve yuvarlıktıı şekli (çocukluk salaklığı işte)Onu nasıl kağıt helva sandın şoku
Mutfaktan şeker falan bakliyat çalıyordum 🤣Marketin içinde ne vardı
Şu masum kalpler yönetebilse dünyayı 😭Mutfaktan şeker falan bakliyat çalıyordum 🤣
Sonra koridorlar yapıp dükkan diye çizdiğim karelerin içine farklı farklı dizip izliyordum.🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.