Paramparça oldu yüreğim ah beİnternet cafede fifa 2000 oyununu diskete kaydedip evdeki bilgisayarda disketi takınca oyunun açılmasını denemek. Meğer sadece masaüstü kısayolunu kopyalıyormuşum😁
Direk sağlam mi halaUfak yaşlarımda telekinezi ile kafayı bozmuştum ve bir kaşığı yamultabilmek için günlerce uğraşmıştım sonunda kaşığın benim gücüm için çok küçük bir nesne olduğuna karar verip evin yanındaki elektrik direğini yamultmayı denedim.
Bu kabullenmeyiş bu pis inat nedenmiş acaba birde hala dün gibi hatırlıyorum bu olayı hep.
Sana yani sönmeyen direk utansınBenim denemelerimde sağlamdı bana hiç tepki vermedi bi yanıp sönseydi bugün bir süper kahraman olabilirdim bi sönseydi keşke
Demek ki işe yaramışBi ara lens kullanıyordum, gözüm ama hep iltihaplaniyordu.. doktor ilac veriyo geciyordu.. neyse ben bu olaydan biktim, yaşım 17-18, dedemin eskiden diṣ eti iltihaplandiginda, limon ile gargara yaptigini hatirladim.. :)))
kalbi olan devam okumasin 😆😆😆
Cay kaşığına iki üç damla damlattim, kafami yana eğip limon suyunu gözümde döktüm.
BIR AN KÖR ÖLDÜM ZANNETTIM, 2-3 dk sürdü, belki saniyeler sürmüstü ama bana cok uzun geldi.. neyse gözümü acabildim sonunda, kör olmamışım.. ama bir daha da iltihap olmadi 🫠
Lütfen evde denemeyin!
Demek ki işe yaramış
Söölememyiaaaa sölesene xd
@Küboo m oncelikle, cok gecmis olsun.Bi ara lens kullanıyordum, gözüm ama hep iltihaplaniyordu.. doktor ilac veriyo geciyordu.. neyse ben bu olaydan biktim, yaşım 17-18, dedemin eskiden diṣ eti iltihaplandiginda, limon ile gargara yaptigini hatirladim.. :)))
kalbi olan devam okumasin 😆😆😆
Cay kaşığına iki üç damla damlattim, kafami yana eğip limon suyunu gözümde döktüm.
BIR AN KÖR ÖLDÜM ZANNETTIM, 2-3 dk sürdü, belki saniyeler sürmüstü ama bana cok uzun geldi.. neyse gözümü acabildim sonunda, kör olmamışım.. ama bir daha da iltihap olmadi 🫠
Lütfen evde denemeyin!
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.