Amin aminiyi bari ben de @pumpkin yine bir şeyler yaptı sandıydım, umarım çabuk geçer kızgınlığı.
Bastırılmış duygular dedik, yarasına tuz bastık sanırım 😁Forum müdavimimiz ama uykudaydı @AsteriX naptıysa artık bişiler yapti hepimize çok kızgın demeter...
Nedenini bilmiyoruz ama
iste bir koc burcu, ben bu konuyu birak acmayi aklimdan gecirirken cekinirdim![]()
iyi bari ben de @pumpkin yine bir şeyler yaptı sandıydım, umarım çabuk geçer kızgınlığı.
Seni çarpmadı mı daha?
Chen'de iyi bilirsin, hakkini yemiyim. DKızım dedi
Erkeğim de dedi
Ama sen daha iyi bilirsin
Estağfirullah beyefendi sizin kadar bilememChen'de iyi bilirsin, hakkini yemiyim. D
Benim bilmemi bilmen gercegi durumu acikliyor iste hanimefendi. DEstağfirullah beyefendi sizin kadar bilemem
Beni öldürsen de hakkını daima iade ederimBenim bilmemi bilmen gercegi durumu acikliyor iste hanimefendi. D
Benim ellerimden olmeyi haketmiyorsunuz efenim, karsilikli paslasmaktan incelip kirilicaz simdi. DBeni öldürsen de hakkını daima iade ederim
Hep nezaketliydin bana karşi (metrobüs hariç)Benim ellerimden olmeyi haketmiyorsunuz efenim, karsilikli paslasmaktan incelip kirilicaz simdi. D
Asfkj zekası ile mi ön plana cikiyor. Kinciliği ile mi bilemedim şimdi. Muhtemeleb ust de bulunan uyeye firlat konusuna atıf da bulundun ksjdjjdHep nezaketliydin bana karşi (metrobüs hariç)
Evet o konu kaç yıl olduğunu unuttum ama tahmini 5 yıl olmuştur diye düşünüyorum Kinli değilim aslaAsfkj zekası ile mi ön plana cikiyor. Kinciliği ile mi bilemedim şimdi. Muhtemeleb ust de bulunan uyeye firlat konusuna atıf da bulundun ksjdjjd
Bir kac gun oncesinden anladim yazdiginda ama renk vermedim ajsndjjd dedim sitem eder falan. DEvet o konu kaç yıl olduğunu unuttum ama tahmini 5 yıl olmuştur diye düşünüyorum Kinli değilim asla
EE hani kimse yazmamış demeterin kız olduğuna inanmamız için ses atması şart filan NEYSE NEYSE NEYSE
@pumpkin ciğim sen de başlığı hanım diye atmışsın ama...nan dur ortalık karışık zaten, hatun pimi çekilmiş bomba gibi araya kaynarsın valla![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.