Burada su gibi bira tüketiyorlar. Hem de hepsi öğrenci.1 birayı 27 tl yapmada rolü olanların
Burada su gibi bira tüketiyorlar. Hem de hepsi öğrenci.1 birayı 27 tl yapmada rolü olanların
o kadar zengin olsam yeterdi bana :dBurada su gibi bira tüketiyorlar. Hem de hepsi öğrenci.
Hani öğrenciler kettlede makarna ütüde sucuklu yumurta yapıyorduBurada su gibi bira tüketiyorlar. Hem de hepsi öğrenci.
Buradakilerin öyle bir derdi yok, üstelik özel üniversitede de değiller. Anlamıyorum...Hani öğrenciler kettlede makarna ütüde sucuklu yumurta yapıyordu
Kandırıldık
biz nerde hata yapıyoruz yaaa biz niye öyle olamıoz ?Buradakilerin öyle bir derdi yok, üstelik özel üniversitede de değiller. Anlamıyorum...
Çok fazla geleceği düşünüyoruz bence. Yarın ne olur korkusuyla elimizdekini savurmuyoruz.biz nerde hata yapıyoruz yaaa biz niye öyle olamıoz ?
Eee savurmadiğimiz halde yetmiyor bitanem?Çok fazla geleceği düşünüyoruz bence. Yarın ne olur korkusuyla elimizdekini savurmuyoruz.
ama bunu annattık, bunu avmlerde dedektörnen annattıkEve geldim kendimi yatağa Bi attim off nasıl kaşinmaya başladım deli gibi
Dedim ki beni bir şey alerji yapti
Eş zamanli olarak kolum bacağim Bi sinek bunu nasıl yapabildi tam 14 tane kocaman şişmiş yerlerim var ya
Neden ben.... Neden
Sistem geri yüklemeyi dene. Bootmanager dosyaları bozulmuş.Diğer Pc'de "bootmgr image is corrupted the system cannot boot" hatası alıyorum. Denemediğim şey kalmadı. Kafayı yiyeceğim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.