herkes aynı boyda olsun kurulanı bozuyor..... hayır herkes 1.70 ideal.....
tamam oldu senin istedigin gibi olsun bende 1,70 olacagim oleeey
herkes aynı boyda olsun kurulanı bozuyor..... hayır herkes 1.70 ideal.....
Neden düşüneyim ki. Çok yakışıklıyım..@CipraLex profil fotonu degistirmeyi düsündünmü hic :/
Hadi kıyamadım değiştirdim pp mi..![]()
Aşk nedir arkadaşlar...! Tipim bundan daha aşşa kalır değil gerçi. Dişleri tam olsa tıpkım ben dermişim...Jdjjsjd kesin bu yakışıklı gercek hayatta aşık olmayalim diye böyle pp koyuyo dimi @Chen
pardon abi sulanmak degildi niyetim, övelim dedim sadeceAşk nedir arkadaşlar...! Tipim bundan daha aşşa kalır değil gerçi. Dişleri tam olsa tıpkım ben dermişim...
Aşk bize ters bu arada evli barklı çoluk çocuk sahibi adamım ben..![]()
Aminnnnnn. Cümlemizi efenim...pardon abi sulanmak degildi niyetim, övelim dedim sadeceallah esine ve cocuklarina bagislasin 🤗
Yanlişlikla basıyoruz biz de kfkdkd bildirimlere bakarkenDerdim büyük. Karanlık moddan aydınlık moda geçince gözlerime kramp giriyor..![]()
@Euneirophrenia ile benim en büyük derdim dkdjjdDerdim büyük. Karanlık moddan aydınlık moda geçince gözlerime kramp giriyor..![]()
@Euneirophrenia ile benim en büyük derdim dkdjjd
Kontrol edelim hemenn@HolySpectre ben neden foto degil foto linki atabiliyorum? Foto yükle bana fotoyu link olarak veriyor bana![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.