Buyurun dostlar buyurun Halil İbrahim sofrasına

Buyurun dostlar buyurun Halil İbrahim sofrasına
İşte bizim evde de sadece beni 😔Ben size misafir geliym ben varken asla başkasını sokmuyorlar 🤣🤣🤣🤣
ivit gelmiyor bırakmış
Sövmen gereken yeri ileteceğim ben sanaBu başlıkta rahatça sövebiliyor muyuz? @Chen
bana ilet, çok pis söveyim benSövmen gereken yeri ileteceğim ben sana
HaklıÇocukların psikolojisi ne olur sonra, toplumsal bilincimiz ne der![]()
ivit gelmiyor bırakmış
:/
o iştediği zaman yazıyor sonra bildirimleri kapadım diyor kafasına göre takılıyor@dinamickaygısız hic sallamiyo bizi
o iştediği zaman yazıyor sonra bildirimleri kapadım diyor kafasına göre takılıyor
Forumu forum duvarı gibi kullanıyor ama tartışma olunca gör çatır çatır cevap yazıyor![]()
Onun nicke bot eklenebilir haForumu günlük gibi kullaniyo, acaba bot mu? 🤣🤣🤣
Onun nicke bot eklenebilir ha
Valla güzel olur.
Bu arada bende bazı bildirimleri görmüyorum çok sonra şans eseri görüp cevap yazıyorum o nasıl oluyor anlamadım.
Onun nicke bot eklenebilir ha
Valla güzel olur.
Bu arada bende bazı bildirimleri görmüyorum çok sonra şans eseri görüp cevap yazıyorum o nasıl oluyor anlamadım.
Bildirimlerde sorun yok siz kaciriyorsunuz benceeBende de oluyo.. film önerisi istenmis mesela, ben orali olmamışımbelkide görmedim
bazende ortada kayniyo yaa.. her konuya yorum atinca jdjsjs
Şey şimdi giriyorum bildirimlere 15 diyo tek girmede 1 tanesini seçiyorum aynı başlıkta olan mı bilmem de büyük kısmı görüldü oluyor. Orda kaçırıyor olabilirim. Emin değilim. Sapık gibi herkese takipte atmak istemiyorum. 🤣🤣🤣Bildirimlerde sorun yok siz kaciriyorsunuz bencee
Bana hic cekinmeden takip atabilirsin, takibe takipŞey şimdi giriyorum bildirimlere 15 diyo tek girmede 1 tanesini seçiyorum aynı başlıkta olan mı bilmem de büyük kısmı görüldü oluyor. Orda kaçırıyor olabilirim. Emin değilim. Sapık gibi herkese takipte atmak istemiyorum. 🤣🤣🤣
Sana bildirim geliyor mu takip edinceBana hic cekinmeden takip atabilirsin, takibe takip
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.