Ekran dos'ta kalıyor. F tuşları da işlemiyor. Ram'i falan çıkardım, temizledim. Geri yüklemeyi nasıl yapacağım?Sistem geri yüklemeyi dene. Bootmanager dosyaları bozulmuş.
Ekran dos'ta kalıyor. F tuşları da işlemiyor. Ram'i falan çıkardım, temizledim. Geri yüklemeyi nasıl yapacağım?Sistem geri yüklemeyi dene. Bootmanager dosyaları bozulmuş.
Ekran dos'ta kalıyor. F tuşları da işlemiyor. Ram'i falan çıkardım, temizledim. Geri yüklemeyi nasıl yapacağım?
Win 10İşletim sistemi nedir
Eve geldim kendimi yatağa Bi attim off nasıl kaşinmaya başladım deli gibi
Dedim ki beni bir şey alerji yapti
Eş zamanli olarak kolum bacağim Bi sinek bunu nasıl yapabildi tam 14 tane kocaman şişmiş yerlerim var ya
Neden ben.... Neden
İntihara meyillencem sonunda evde sinek de yokama bunu annattık, bunu avmlerde dedektörnen annattıkyetmedi konu açtık annattık hala neden ben diye sorma aysel............
Bilgisayarındaki takılı diskleri söküp tekrar tak sonra bir daha aç bilgisayarı düzelmesi lazım hdd tamamen ölmediyseDiğer Pc'de "bootmgr image is corrupted the system cannot boot" hatası alıyorum. Denemediğim şey kalmadı. Kafayı yiyeceğim.
Takılı disk yok ki.Bilgisayarındaki takılı diskleri söküp tekrar tak sonra bir daha aç bilgisayarı düzelmesi lazım hdd tamamen ölmediyse
Sorunda orda zaten hard diskten başlatamıyorTakılı disk yok ki.
Tamirciye verdim artık, o halletsin.
işte sikilecek yegane bir dert''i'' harfini kaldırınca cümlenin mâsum olacağını düşünecek kadar düşük kapasitedeki bir kişinin beyanı. Cümleyi okurken edilen telaffuz yine aynı yola çıkıyor zira.
Ben size misafir geliym ben varken asla başkasını sokmuyorlar 🤣🤣🤣🤣Allah belasını versin onlarin ya 😔 bacaklarım kollarım ne biçim oldu :'(
Bulsam ben de onlari sokacam
Her sabah reçel yiyen ben 🤣Kani tatli olanlara giderlermiṣ... 🥰
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.