Ne güzel demiş Oğuz Atay…

Bir kadin bir günde vazgeçmez. Bunun icin uzun süre savasmistir..
Bakti olmuyor sonra vazgecer..
Erkekler odun olduğu icin bunu anlamaz: ))
Siirlerden anlamiyorsun..
Adonisin bile yok: ))
Kitap bile okumuyorsun..
Nie agliorsun 😜😇 @Es1967
Burda ki tek doğru adonisim yok :)
Sen uğraş benimle uğraş. İnsan sevdiğiyle uğraşırmış. Çok mu seviyorsun beni ?![]()
Kadınlarında Kalbi vardır azizim. Her ne kadar taşta olsa.Ayyy şoklardayım.... Nasıl olmuş da @Es1967 kırık kadın kalbi hakkında bir şeyler paylaşmiş
Yaa şu an mendil yetiştiremiyorum göz yaşlarım sele dönüştü. Mahalleli bile mağdurKadınlarında Kalbi vardır azizim. Her ne kadar taşta olsa.
Zaaa :d
Keşke tekrar dönsenizErkekler anlayamıyor bu çizgiyi taaki kadın gidip, kendisi yalnız kalana kadar
Giden dönünce aynı tadı vermiyor Emre bey. Siz de dönmeyin erkekler olarak. Kimse dönmesinKeşke tekrar dönseniz
“Gel desen gelirim hadi git desen giderim sevmesende severim gurur benim neyime”Giden dönünce aynı tadı vermiyor Emre bey. Siz de dönmeyin erkekler olarak. Kimse dönmesin
“Gel desen gelirim hadi git desen giderim sevmesende severim gurur benim neyime”
O aşık olduğu kadın iki hıhlar gelir yine atarlı tutarlı takılır artık (:Aşık oldu herhalde @Es1967, gardını düşürmüş :d
Kalbi de ponçik gibi Es1967 nin :dO aşık olduğu kadın iki hıhlar gelir yine atarlı tutarlı takılır artık (:
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.