Yanlis videoyu almissin askilotasiNyc:..............2 saat
Süreyya: Tamam Murat, siktir et artık, sal
Nyc:.... peki şu? müsaitsen bi ariyim mi?
Süreyya: Bi ara konuşuruz tatlım bütün enerjimi emdin. bi saniye bi başım dönüyor
Yanlis videoyu almissin askilotasi
Dbjdbybynymf
Yengec te uyuyuyor sanki.Evet ama doğru videoya yönelik yorum yaptım
yanlis tusa bastim glba yazarken
Yengec te uyuyuyor sanki.
Bi Astroloji yanılgı klasiği Yengeçin melek olarak tanıtılması.
Subjektif gözlemim Yengecin gölge yönünün daha kötü ve tehlikeli olduğu yönünde.
Akrep fenotip olarak kaybediyor bi kere;Enerji olarak yumuşak ve sıcak değil. Dolayısıyla Yengec her boku yapsa da çevresine yıllarca 'yok ya o yapmamıştır' diye inandırabiliyor ya da masumluğuna daha kolay inandırabiliyor. Bak şu harika örnek bi video:
İlk ifade insanların yüzüne, ikincisi onlar yokken
biz kötü düşüncelerimizi insanların suratınba patır patır söylüyoruz diye herkes çekiniyorKatiliyorum.
Cok sinsi bir yanlari da var.
Cok yin agirlikli bir burc.
Nerede toksik iliskiler var bunlar bas rolde.
Duygusalliklarini pozitif yönde kullananlar da, sezen Aksu ve ya Yildiz Tilbe gibi harika kalici eserler yaratabiliyorlar.
Ben bilmem ya.
Yengec denildi mi,kalkanlarimi acarim.
HAklisin.Akrepin ne oldugu belli.
Karanlik aktif bir burc.
AKrepin tünedigi yerler, tas altlari,vejetasonun yogun olmadigi yerler vs vs.
Ama yengec hem su da hem karada hareket edebildikleri icin,asiri cevreye uyum saglayabilen bir hayvan.
Sembolik olarak o insanlar da öyle.
Bir anda krevit vebasina ugramisiz,farketmeden.
Akrepin adi cikmis Nunum.biz kötü düşüncelerimizi insanların suratınba patır patır söylüyoruz diye herkes çekiniyor
Ya ne güzel işte yüzüne ne isem arkandan da oyum daha ne istiyorsun samimiyim
İlla manipülasyona mu uğramak istiyorsun o zaman buyur yollar senin olsun
Haksız mıyım yahu
Kaçarİkizler burcundan bahsedin biraz
İkizler burcundan bahsedin biraz
benle alakası yok böyle bir ikiler olduğunuda hiç düşünmüyorum....@Frenk sana gelsin bu : )
benle alakası yok böyle bir ikiler olduğunuda hiç düşünmüyorum....
Tarla sattıysak bedelini ödedik aldığımız ilginin kimsee den beleş ilgi istemez ikizlertarlalari sattigin dönemlerden bahsedelim: )
Tarla sattıysak bedelini ödedik aldığımız ilginin kimsee den beleş ilgi istemez ikizler![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.