tek başına başa çıkamayacağını farketmen de güzel bir şeyneyseki sanslisin yandaslarim yok bu aralar: )
tek başına başa çıkamayacağını farketmen de güzel bir şeyneyseki sanslisin yandaslarim yok bu aralar: )
tek başına başa çıkamayacağını farketmen de güzel bir şey![]()
peki inanmış gibi yaparım sorun değilmiss gibi cikarimda: ) enrjim yok bu gece

Akrep ya 🤣 🤣 🤣
umuyorum karpuz doğrayacaksındır kljnmdfgDünden hazırım işte: ) bıçak da hiç elimden düşmüyor
Kötüye, seytana bile empati yapariz.
kocama böyle yapsam beni boşar ben değilim
kocama böyle yapsam beni boşar ben değilim
oda akrep biliyorsun değil mi 🤣
bi akrebe böyle davranamazsın geri dönüşü hiç hoş olmaz
Biz kasım akrebiyiz sevmiyoruz ikimizdeArada sert çıkışları sever Akrep erkeği.
İçinde tutku varsa ve sadece aranızdaysa yani başkalarının yanında yapmıyorsan.
Biz kasım akrebiyiz sevmiyoruz ikimizde
bir şey talep edeceksek güzelce etmeliyiz
diğer yol cehennem 🤣
işte farketmiyorİşte bahsettiğim bu değil. Yani kaba ve emrivaki iletişim değil.
Ona sert çıkışının temelinde rencide etmek değil; onu arzulaman,özlemen, kıskanman olmalı.
işte farketmiyor
beraber bir şey yapmak istiyorsam samimi bir şekilde istediğimi söylemeliyim
yoksa yapacağı şeyide yapmayan model canım eşim
ay burcu murcu balık falan onun boşver değişiğiz bizde böyle 🤣
evet yüksek sesle bişi isteyemeyizGenel iletişimde öyle. Kelime seçimi hatta tonlama bile önemli.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.