O ortalıkta yok bu aralar :/Holy'ye soracaksınız onu. Big Boss o.: )))
O ortalıkta yok bu aralar :/Holy'ye soracaksınız onu. Big Boss o.: )))
Yukselenin yengeç senin ikizler nereden çıktı?Doğru olduğunu nasıl biliyorsun? Bilmediğimden soruyorum. Yükselenimin ikizler olduğunu bile yeni @ivan divandelen den öğrendim ben🤭
bütün foyası meydana çıktı şimdi oldumu
Gram hatırlamıyom la o nasıl hafızazorro yu görünce aklıma elinde kılıcıyla catherine zeta jonesin gelmesi offf diyorum
Bak canlandi beynimde simdi..kilicinin iki hamlesi ile elbisesini indirmesi felan cok sexyzorro yu görünce aklıma elinde kılıcıyla catherine zeta jonesin gelmesi offf diyorum
Ay ben sormuyorum giden gitsin kalanlarla devam ☺️🤗Ben de soruyorum ama cevap yok, biri bizi aydınlatsın.
Kimin fake uyeligiydi? Sjjsd
Forumda 1 allah ın kulu terazi olmaması 🤣🤣🤣Terazi kızları DM atsın bakalım astrologlar ne kadar haklııı
başak böyleyse ben başak değilim anlaşıldı
O benim kardeşime özel akrep başak kardeşliği 🤣🤣🤣başak böyleyse ben başak değilim anlaşıldı![]()
O yüzden mi bekarım yaniiiiiForumda 1 allah ın kulu terazi olmaması 🤣🤣🤣
İstemiyorsun ki yahuO yüzden mi bekarım yaniiiii
Bu doğru. Bazen hiç sorgulamadan, eşelemeden, düşünmeden ikna olasım geliyor. Ama içimdeki şeytanlar izin vermiyor.: )))
İkna edilmeye gönlüm olması lazım yoksa işkence ediliyormuş gibi hissediyorumBu doğru. Bazen hiç sorgulamadan, eşelemeden, düşünmeden ikna olasım geliyor. Ama içimdeki şeytanlar izin vermiyor.: )))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.