listeyi hazırlayan arkadaşı akrep sokmuş olabilir cjsbfbshdBaşakla akrep kimse 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
listeyi hazırlayan arkadaşı akrep sokmuş olabilir cjsbfbshdBaşakla akrep kimse 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ben biraz analizine dayanarak söyleyim yay erkeği adil ve adaletlidir ortamlarda herkese hakkını teslim eder. Şahit oldukYokmu yayla ilgili bisiler jajshdj
Yok yalan burçlar atmıyoruz 🐷Yokmu yayla ilgili bisiler jajshdj
Valla o zaman bir açıklamam yok. Hiperaktif burçtur ikizler birde yaniİkizlermiş 😂
Kız harekette sorun yok. Ruh olarak çok sakinim. 30 Ocak.Valla o zaman bir açıklamam yok. Hiperaktif burçtur ikizler birde yani
Enteresan![]()
Şubatın 10 undan sonra falan mı peki doğum günün.
Veya ikizlerden yükselenden emin misin![]()
Kaos sevmiyor musunKız harekette sorun yok. Ruh olarak çok sakinim. 30 Ocak.
Evet kaos, kargaşa sevmiyorum. Ama olay olunca millete gitmek yerine marketi arabaya atıp ardından milleti toplayıp kale tepelerine çıkmak gibi anormal huylarım var😂Kaos sevmiyor musunBöyle ekşın olunca arkadaşına koşup nolmuş ay ne demiş dur çekirdek alayım demiyor musun neee
![]()
Aşk dışında evet. Aşk da yanılmış 🤭Kova Burcunun İkizler Yükseleni Hakkında
Sizler Kova burcunun neşeli, hareketli, zeki, değişken yapılı insanısınız. İlginç konuşmalarınızla dikkat çeker, değişiklik peşinde yeteneklerinizi ve zamanınızı harcarsınız. Zekâ ve mantığınızdan yararlanarak, sabırlı çalışmalarınız sonucunda çok başarılı olabilir, istediğiniz paraya kavuşabilirsiniz.
Yetenekleriniz sayesinde birden fazla mesleğe sahip olabilirsiniz. Özellikle basın - yayın, edebiyat, halkla ilişkiler, reklâmcılık, turizm, ticaret ve ekonomi dallarında başarılı olabilirsiniz. Araştırmacı yapınız bilim alanında başarılı olmanıza yardım edecektir. Hukuk dalları ile de ilgilenebilirsiniz.
Aşk konusunda havaisiniz. Birden beğeniyor, âşık olduğunuzu sanıyor, bir süre sonra ise bıkıyor ayrılıyorsunuz. Hayatınızda birden fazla evlilik ve ilişki söz konusu Durulmanız zaman alacaktır. Siz zeki, neşeli, dışa dönük, yeniliklere ayak uydurabilen biri ile mutlu olursunuz. Hareketli ve neşeli Yaylar, sevgi dolu Teraziler ilginizi çekebilir.
@Lotus
Yani burcun yorumu doğru bende katılıyorum bu aradaAşk dışında evet. Aşk da yanılmış 🤭
Doğru olduğunu nasıl biliyorsun? Bilmediğimden soruyorum. Yükselenimin ikizler olduğunu bile yeni @ivan divandelen den öğrendim ben🤭Kova
Yani burcun yorumu doğru bende katılıyorum bu arada
Sana uymaz onu bilemem.
Bütün burçlarla ilgini bir çok makale kitap vb okudum.Doğru olduğunu nasıl biliyorsun? Bilmediğimden soruyorum. Yükselenimin ikizler olduğunu bile yeni @ivan divandelen den öğrendim ben🤭
İkna oldum geliyorum 🤭Bütün burçlarla ilgini bir çok makale kitap vb okudum.
Çevremdeki hemen hemen tüm insanların burçlarını öğrenip davranışlarını sorguladım.
İlgim olan bir alan ve ön yargı yapmamak için ciddi çaba sarfediyorum.
Nadiren yanılıyorum...
Keşke ön yargı yapsaymışım dediğim durumlar oluyor yani.
İkizler değişken bir burç yeni şeyler peşinde koşan aynı şekilde kovada çabuk sıkılabilen havai bir burç bu iki burcun birleşimi olması gereken öyle.
Ha tabiki herşey herkese %100 uyacak diye bir şey yok
Akrep burcuyum mesela en çok katil çıkan 2. burçmuş öyle araştırılmış ben böceği öldürmüyorumdışarı atıyorum öldürünce üzülüyorum :/
E bunun bir sürü detayı var. tek yükselenle bitmiyor iş
Özelden atarsan yıldız haritanı atayım sana ama sen kendinde bakaiblirsin eğer paylaşmak istemezsen :)
Ben de soruyorum ama cevap yok, biri bizi aydınlatsın.Ahu ne ara gitti hey allahım 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.