BURÇLARLA MAKARA KUKARA 😁

Xasthur

Yönetici
Yokmu yayla ilgili bisiler jajshdj

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ahu ne ara gitti hey allahım 🤣

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
İkizlermiş 😂
Valla o zaman bir açıklamam yok. Hiperaktif burçtur ikizler birde yani :D
Enteresan :D
Şubatın 10 undan sonra falan mı peki doğum günün.
Veya ikizlerden yükselenden emin misin :D

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Valla o zaman bir açıklamam yok. Hiperaktif burçtur ikizler birde yani :D
Enteresan :D
Şubatın 10 undan sonra falan mı peki doğum günün.
Veya ikizlerden yükselenden emin misin :D
Kız harekette sorun yok. Ruh olarak çok sakinim. 30 Ocak.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye

Kova Burcunun İkizler Yükseleni Hakkında​

Sizler Kova burcunun neşeli, hareketli, zeki, değişken yapılı insanısınız. İlginç konuşmalarınızla dikkat çeker, değişiklik peşinde yeteneklerinizi ve zamanınızı harcarsınız. Zekâ ve mantığınızdan yararlanarak, sabırlı çalışmalarınız sonucunda çok başarılı olabilir, istediğiniz paraya kavuşabilirsiniz.

Yetenekleriniz sayesinde birden fazla mesleğe sahip olabilirsiniz. Özellikle basın - yayın, edebiyat, halkla ilişkiler, reklâmcılık, turizm, ticaret ve ekonomi dallarında başarılı olabilirsiniz. Araştırmacı yapınız bilim alanında başarılı olmanıza yardım edecektir. Hukuk dalları ile de ilgilenebilirsiniz.

Aşk konusunda havaisiniz. Birden beğeniyor, âşık olduğunuzu sanıyor, bir süre sonra ise bıkıyor ayrılıyorsunuz. Hayatınızda birden fazla evlilik ve ilişki söz konusu Durulmanız zaman alacaktır. Siz zeki, neşeli, dışa dönük, yeniliklere ayak uydurabilen biri ile mutlu olursunuz. Hareketli ve neşeli Yaylar, sevgi dolu Teraziler ilginizi çekebilir.

@Lotus

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Kaos sevmiyor musun :D Böyle ekşın olunca arkadaşına koşup nolmuş ay ne demiş dur çekirdek alayım demiyor musun neee :D
Evet kaos, kargaşa sevmiyorum. Ama olay olunca millete gitmek yerine marketi arabaya atıp ardından milleti toplayıp kale tepelerine çıkmak gibi anormal huylarım var😂

Lotus

Özel Üye
Platin Üye

Kova Burcunun İkizler Yükseleni Hakkında​

Sizler Kova burcunun neşeli, hareketli, zeki, değişken yapılı insanısınız. İlginç konuşmalarınızla dikkat çeker, değişiklik peşinde yeteneklerinizi ve zamanınızı harcarsınız. Zekâ ve mantığınızdan yararlanarak, sabırlı çalışmalarınız sonucunda çok başarılı olabilir, istediğiniz paraya kavuşabilirsiniz.

Yetenekleriniz sayesinde birden fazla mesleğe sahip olabilirsiniz. Özellikle basın - yayın, edebiyat, halkla ilişkiler, reklâmcılık, turizm, ticaret ve ekonomi dallarında başarılı olabilirsiniz. Araştırmacı yapınız bilim alanında başarılı olmanıza yardım edecektir. Hukuk dalları ile de ilgilenebilirsiniz.

Aşk konusunda havaisiniz. Birden beğeniyor, âşık olduğunuzu sanıyor, bir süre sonra ise bıkıyor ayrılıyorsunuz. Hayatınızda birden fazla evlilik ve ilişki söz konusu Durulmanız zaman alacaktır. Siz zeki, neşeli, dışa dönük, yeniliklere ayak uydurabilen biri ile mutlu olursunuz. Hareketli ve neşeli Yaylar, sevgi dolu Teraziler ilginizi çekebilir.

@Lotus
Aşk dışında evet. Aşk da yanılmış 🤭

Arthur

Huysuz ve tatlı adam..
Gümüş Üye
19.02.95 kova :)

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Doğru olduğunu nasıl biliyorsun? Bilmediğimden soruyorum. Yükselenimin ikizler olduğunu bile yeni @ivan divandelen den öğrendim ben🤭
Bütün burçlarla ilgini bir çok makale kitap vb okudum.
Çevremdeki hemen hemen tüm insanların burçlarını öğrenip davranışlarını sorguladım.
İlgim olan bir alan ve ön yargı yapmamak için ciddi çaba sarfediyorum.
Nadiren yanılıyorum... :(
Keşke ön yargı yapsaymışım dediğim durumlar oluyor yani.
İkizler değişken bir burç yeni şeyler peşinde koşan aynı şekilde kovada çabuk sıkılabilen havai bir burç bu iki burcun birleşimi olması gereken öyle.
Ha tabiki herşey herkese %100 uyacak diye bir şey yok
Akrep burcuyum mesela en çok katil çıkan 2. burçmuş öyle araştırılmış ben böceği öldürmüyorum :D dışarı atıyorum öldürünce üzülüyorum :/
E bunun bir sürü detayı var. tek yükselenle bitmiyor iş :D
Özelden atarsan yıldız haritanı atayım sana ama sen kendinde bakaiblirsin eğer paylaşmak istemezsen :)

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Bütün burçlarla ilgini bir çok makale kitap vb okudum.
Çevremdeki hemen hemen tüm insanların burçlarını öğrenip davranışlarını sorguladım.
İlgim olan bir alan ve ön yargı yapmamak için ciddi çaba sarfediyorum.
Nadiren yanılıyorum... :(
Keşke ön yargı yapsaymışım dediğim durumlar oluyor yani.
İkizler değişken bir burç yeni şeyler peşinde koşan aynı şekilde kovada çabuk sıkılabilen havai bir burç bu iki burcun birleşimi olması gereken öyle.
Ha tabiki herşey herkese %100 uyacak diye bir şey yok
Akrep burcuyum mesela en çok katil çıkan 2. burçmuş öyle araştırılmış ben böceği öldürmüyorum :D dışarı atıyorum öldürünce üzülüyorum :/
E bunun bir sürü detayı var. tek yükselenle bitmiyor iş :D
Özelden atarsan yıldız haritanı atayım sana ama sen kendinde bakaiblirsin eğer paylaşmak istemezsen :)
İkna oldum geliyorum 🤭

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Holy'ye soracaksınız onu. Big Boss o.: )))

Üst Alt