Akrep burcusun,normal.pPBen kin tutmuyorum diyorum ama sanırım içten içe silikte olsa tutuyorum ya lksingşdfghhfdghsdfg
Akrep burcusun,normal.pPBen kin tutmuyorum diyorum ama sanırım içten içe silikte olsa tutuyorum ya lksingşdfghhfdghsdfg
Sen burçlsrla ilgilenşyon ama balık gözlem modu on takılıyon 🤣🤣🤣Akrep burcusun,normal.pP
Yerim ln seni bakSen burçlsrla ilgilenşyon ama balık gözlem modu on takılıyon 🤣🤣🤣
Herşeyin farkında olan ama haberi yokmuşçasına takılan o kişi 🤣🤣🤣
Merlin süreyya derler ona yasadigi muhitte.Sen burçlsrla ilgilenşyon ama balık gözlem modu on takılıyon 🤣🤣🤣
Herşeyin farkında olan ama haberi yokmuşçasına takılan o kişi 🤣🤣🤣
Sen yükselenini biliyon mu yaMerlin süreyya derler ona yasadigi muhitte.
Tek rakibi babavanga idi oda olunce zirveye cikti.
Bilmiyorum siz ogrenirseniz soyleyin bana daSen yükselenini biliyon mu ya
Sen nası okumadın bunu ya okuduğun şeyi eleştirirsin genelde yani ben öyle sanıyorumBilmiyorum siz ogrenirseniz soyleyin bana da
Yukselenimin ne olduguna hic bakmadim valla. Yayim o kadar. DSen nası okumadın bunu ya okuduğun şeyi eleştirirsin genelde yani ben öyle sanıyorum
Firlatmaya hazırrrrrYukselenimin ne olduguna hic bakmadim valla. Yayim o kadar. D
Balikmiymis yukselenim. DFirlatmaya hazırrrrr
![]()
Balık burçları seni lanetler inşallah fiuww 🤣🤣🤣🤣
Yok o süreyya kafana lanet yağdırıyor 🤣🤣🤣Balikmiymis yukselenim. D
Evrese yollari dar darrr bana bakma benim yarim var.ddYok o süreyya kafana lanet yağdırıyor 🤣🤣🤣
O daha uzman hissi var ondan @Süreyya
Kehanet de de bulunmaktan cekinmez jsjsnnsnEvrese yollari dar darrr bana bakma benim yarim var.dd
Yoo mantik oKehanet de de bulunmaktan cekinmez jsjsnnsn
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.