BURÇLARLA MAKARA KUKARA 😁

Nobody

Teknik Admin
bunu ani bir ilhamla evde horon tepen bana mı söylüyorsun kapışırız heee lkjndfijklgdfg her an headbang de yapabilirim lkdmf
Sen beni döversin gibi hiç kapışmasak mı lksjad

Drama Reaction GIF by MOODMAN

Aura

•paeonia•
Özel Üye
1685533712099.png

Gitmek isteyene dur demek bize yakışmaz zaten...

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
IMG_20230601_150822.jpg
Sinirlenince aslan burcu ♌

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Lotus ben senin burcunu hatırlayamadım. Neydi @Lotus

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bence B12 den çok senin beynin atom karıncası gibi yerinde duramadığı için dağılıyor 🤭
B12 düşük benim en son ilaçlarla 440 civarıydı 250 lere düşüyor çalışmıyor kafam
Aslında düzenli 2 3 ay almam lazım vitamin 600 üstü öneriliyor.
Haa tabi hiç bir devlet doktoru sana 210 b12 vitamin al demez. Alt sınıra bakmıyorlar. Ne zamanki iyice düşecek tek hücreliye dönecen o zaman 🤣🤣🤣

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
B12 düşük benim en son ilaçlarla 440 civarıydı 250 lere düşüyor çalışmıyor kafam
Aslında düzenli 2 3 ay almam lazım vitamin 600 üstü öneriliyor.
Haa tabi hiç bir devlet doktoru sana 210 b12 vitamin al demez. Alt sınıra bakmıyorlar. Ne zamanki iyice düşecek tek hücreliye dönecen o zaman 🤣🤣🤣
Aynı sorun bende de var, özel doktora gidiyorum 320 ye sen nasıl ayakta duruyorsun diye damardan birşeyler veriyor. Devlet Hastanesi'nde iyiyisin deyip gönderiyor 🤭

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Aynı sorun bende de var, özel doktora gidiyorum 320 ye sen nasıl ayakta duruyorsun diye damardan birşeyler veriyor. Devlet Hastanesi'nde iyiyisin deyip gönderiyor 🤭
Üzücü ya valla ben her yıl kan tahlili veriyorum bir kez d vitamini vs hepsine baktırıyorum. Ben kendim bakıyorum e nabızdan sonucuna onda da hepsini yüklemiyorlarmış. En son sordum magnezyum kaç d kaç b12 kaç kdpdmflg kendim değere göre vitamin alıyom.

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Üzücü ya valla ben her yıl kan tahlili veriyorum bir kez d vitamini vs hepsine baktırıyorum. Ben kendim bakıyorum e nabızdan sonucuna onda da hepsini yüklemiyorlarmış. En son sordum magnezyum kaç d kaç b12 kaç kdpdmflg kendim değere göre vitamin alıyom.
Kendi kendinin doktorusun yani:))
Hepsini yuklememelerine şaşırdım. Neden acaba? Bende vücudumu dinleyip öyle karar veriyorum. İyi değilim diyorum hicbirseyin yok diyor. Biraz d biraz B12 canlanıyorum. Ama ne kadar doğru yapıyorum hiç emin değilim:(

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Kendi kendinin doktorusun yani:))
Hepsini yuklememelerine şaşırdım. Neden acaba? Bende vücudumu dinleyip öyle karar veriyorum. İyi değilim diyorum hicbirseyin yok diyor. Biraz d biraz B12 canlanıyorum. Ama ne kadar doğru yapıyorum hiç emin değilim:(
Duygusal olarak eksik kırgın veya kafana bir şey takılı haldeysen iyi olamazsın.
Ben üzülünce hasta oluyorum 🤗
Önce ruh iyi olcak ya valla ben böyle düşünüyorum.
E 5 dakikada bir hasta bakıyorlar neyi ne ara sisteme yükleyecekler bazen hiç yüklemiyorlar 🤷
Burçlara göre hastalıklar falanda var konusunu açmıştım.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Doğum haritalarında, burç yani Güneş’imiz öz benliğimizi ve karakter yapımızı gösterir ancak kişi hakkında tüm bilgileri burçtan öğrenemeyiz. Çünkü persona yani toplumda takındığımız maskemizi yükselen burcumuz gösterir. Aslında insanlar bizleri yükselen burç üzerinden tanırlar… Örneğin, Aslan burcu olan birinin Yükseleni Yengeçse bizi şaşırtan bir sentezdir. Aslanın bilinen tanımlamalarından lider, yönetken, baskın bir karakter oluşundan çok uzakta bir profil sergiler karşımızdaki kişi. Yengeç’in uyumlu, bazen utangaç, empatik ve kabullenici yapısıyla karşılaşırız.
Başkan biz senin yükselene bakmadık he sormadıkta neydi biliyon mu sen ben aslana benzemiyorum dediğin için soruyom :D Şansa başka bir şey ararken okudum bu yazıyı
@HolySpectre

Üst Alt