V
Valkyrie

Üstee bizimkileri gördün mü ya ben nedeyim 🥲🥲🥲Ben bu işi sevmedim, damacana ne ya. 😁
Niye be güzel yorumlanmış
Efenim size ne lazım bi profiline bakayım aynıysa sana helvandan bile vermem 🤣🤣🤣🤣akrebe göre bişey var mı bu gece
bxhcbxhxb fhcbfhfhd bana kuzuları verin vbcbvEfenim size ne lazım bi profiline bakayım aynıysa sana helvandan bile vermem 🤣🤣🤣🤣
hiç bu kadar sinirlenemiyorum ya hep hatayı kendim de aradığımdan galiba ama olsun iyi atara kalkmışız vncbf
Ben çok sinirleniyorum kriz gibi geliyor böyle o an hımm pardak sıkıp parçalamışlığım falan var gözüm döner bunu aşmak için ciddi çaba sarfettimhiç bu kadar sinirlenemiyorum ya hep hatayı kendim de aradığımdan galiba ama olsun iyi atara kalkmışız vncbf
vahşet en sevdiğimiz .dBen çok sinirleniyorum kriz gibi geliyor böyle o an hımm pardak sıkıp parçalamışlığım falan var gözüm döner bunu aşmak için ciddi çaba sarfettim
Bir kere kardeşim sevgilisi ile ayrılmıştı kardeşim çok üzgündü bir şey konuşmaya mı ne geşmişlerdi öğrendim yanlarına giderken onları dövücem sanmışlardı 🤣🤣🤣 acaba nasıl görünüyordum hep merak etmişimdir.
İzleme şansım olsa o anı izlerdim. 🤣🤣🤣
Valla ben bizim eskiden yasayan büyüklere diyorum ne zorlu hayat yasamıslar ben kesin gözüm döner katil olurdum 🤣🤣🤣vahşet en sevdiğimiz .d
Bu yanıtı dans ederek verdim evett•Aslan: Her Zaman Oynak Ve Neşeli
Evet görüyorsunuz harika figürler lkmdfgBu yanıtı dans ederek verdim evett
![]()
Neşemizden asla ödün veremeyiz aslan burcu olarakEvet görüyorsunuz harika figürler lkmdfg![]()
![]()
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.