BURÇLARLA MAKARA KUKARA 😁

Xasthur

Yönetici
Ohoo onlar seni inandıramadıysa amatör ligdeki ben nasıl inandırabilirim :D
Atarım arada yay burcu erkeği yorumu seçip napalım eğlencemize bakalım.
Eğlenemeyeceksek ne işimiz var forumda :haha: :haha: ☺️ ☺️
Heh ben de onu diyorum sen nasil mutluysan oyle takil. D ben bir belirleyici olmadigimi soyluyorum.

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
Şimdi son tahlilde boğalar ne boka yarar, neleri iyi yapar, neleri eline yüzüne bulaştırır

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Şimdi son tahlilde boğalar ne boka yarar, neleri iyi yapar, neleri eline yüzüne bulaştırır
Boğa lüks sever keyfine ve zevklerine düşkündür bunlardan ödün vermek istemez. Kendine gizlediği sırları içe dönük bir yanı vardır. Erkekleri duygusal olsalarda belli etmezler mantıklı ve sakin görünürler. Oldukça sabırlı bulduğum bir burçtur. Sabırları taştığında çok uçlardadır. Bir çok ankette en mutlu eden erkek diye bahsedilir.
Kadınlara karşı nezaketli ve zarif davranışlarından olabilir diye düşünüyorum. 😯
Benim boğa denildiğinde aklıma ilk yemek yemek ve uyumak geliyor. 🤣🤣🤣
Aklıma gelenler böyle karakter analizi olarakta atarım istersen. Yükselen bilgin lazım.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Boğa burcu erkeklerine kimse zorla bir şey yaptıramaz. Bununla beraber boğa burcu erkekleri kendi halinde takılmayı severler.
Boğa burcu erkeklerinin en belirgin özelliği inatçı olmalarıdır.
Pes etmeyen bir yapıya sahiplerdir.
Her zaman hedefleri vardır.
@Armin

Raison Detre

Altın Üye
Boğa lüks sever keyfine ve zevklerine düşkündür bunlardan ödün vermek istemez. Kendine gizlediği sırları içe dönük bir yanı vardır. Erkekleri duygusal olsalarda belli etmezler mantıklı ve sakin görünürler. Oldukça sabırlı bulduğum bir burçtur. Sabırları taştığında çok uçlardadır. Bir çok ankette en mutlu eden erkek diye bahsedilir.
Kadınlara karşı nezaketli ve zarif davranışlarından olabilir diye düşünüyorum. 😯
Benim boğa denildiğinde aklıma ilk yemek yemek ve uyumak geliyor. 🤣🤣🤣
Aklıma gelenler böyle karakter analizi olarakta atarım istersen. Yükselen bilgin lazım.

yemeyi ve lüksü severim allah için, ben uyku uyurum şiir gibi mesela. Bu burçlar mevzusu doğru galiba @Küboo

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
okudugumda dedim iste bu @Armin ...

bana bi dogum haritasi atti, agzim acik kaldi onu sana bi ara atayim.. @nunu bu isin piri :D
Yok ben bilmiyorum o kadar ya çok faha bilgili insanlar var ben okuyup benim düşüncelerime uyanları oaylaşıyorum.
İşin asıl piri olanlar yıldız haritasını çıkaran kişiler.
Ben hobi olarak yapıyom.
Övülmeye alışık değilim ben ya utanıyom 🤣🤣🤣🤣

Raison Detre

Altın Üye
okudugumda dedim iste bu @Armin ...

bana bi dogum haritasi atti, agzim acik kaldi onu sana bi ara atayim.. @nunu bu isin piri :D

Nunu artık falcılığa terfi ettiriyoruz seni 🤪 tarot, çay, kahve, kum, el ayak hepsine bak ücretli 🤣

Tarot açar , patrik jane gibi akıl okursun valla.

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Arkadaşlar çok önemli bir şey soracağım, rpg ne?

Son düzenleme:

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Nunu artık falcılığa terfi ettiriyoruz seni 🤪 tarot, çay, kahve, kum, el ayak hepsine bak ücretli 🤣

Tarot açar , patrik jane gibi akıl okursun valla.
Valla bunu reelde de liseden beri söylerler 🤣🤣🤣 benden ürken arkadaşlarım falan vardı şaka mı yapıyorlardı bilmiyorum 🤣🤣🤣
Tarot olayı çok ilgimi çekiyor yalan yok fakat dinimizde olmadığı için sadece karakter analizi yapıyorum ..
Geleceği söylemek çok farklı bir olay çünkü 😭
Böyle olmanın kötü yanları var arkadaşım yok 5 parmağımı geçmez🤣🤣🤣🤣

Raison Detre

Altın Üye
Valla bunu reelde de liseden beri söylerler 🤣🤣🤣 benden ürken arkadaşlarım falan vardı şaka mı yapıyorlardı bilmiyorum 🤣🤣🤣
Tarot olayı çok ilgimi çekiyor yalan yok fakat dinimizde olmadığı için sadece karakter analizi yapıyorum ..
Geleceği söylemek çok farklı bir olay çünkü 😭
Böyle olmanın kötü yanları var arkadaşım yok 5 parmağımı geçmez🤣🤣🤣🤣

geleceği değil ihtimalleri söylemek falcılıktır, her ihtimal bir beklentiye dönüştüğü için söylediklerin gerçekleşiyor zaten 🤪

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
geleceği değil ihtimalleri söylemek falcılıktır, her ihtimal bir beklentiye dönüştüğü için söylediklerin gerçekleşiyor zaten 🤪
Ya gerçekleşmeyedebilirde ama güzel tespit. Valla fallarda ihtimal olarak söylenmeyebiliyor. Ben bir kere baktırdım iş olarak yapan birine kadının söylediği her şey doğru çıktı... Bana ve 2 kişiye ...
Bavulunu kurup yıllık izni alan birine tanımadığı halde.. bütün planların iptal olacak yaptığın hazırlıkları geri toplayacaksın dedi. Kadının yıllık izin iptal oldu 🤣🤣🤣
Bu bana çok ürkütücü geliyor ya 😰

Raison Detre

Altın Üye
Ya gerçekleşmeyedebilirde ama güzel tespit. Valla fallarda ihtimal olarak söylenmeyebiliyor. Ben bir kere baktırdım iş olarak yapan birine kadının söylediği her şey doğru çıktı... Bana ve 2 kişiye ...
Bavulunu kurup yıllık izni alan birine tanımadığı halde.. bütün planların iptal olacak yaptığın hazırlıkları geri toplayacaksın dedi. Kadının yıllık izin iptal oldu 🤣🤣🤣
Bu bana çok ürkütücü geliyor ya 😰

parasıyla bakıyodum, Girne amerikan üniversitesi ibf fakültesi bana çalışıyordu öyle diim sen anla 🤣

insanlara hayal satacan, umut satacan

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
parasıyla bakıyodum, Girne amerikan üniversitesi ibf fakültesi bana çalışıyordu öyle diim sen anla 🤣

insanlara hayal satacan, umut satacan
Ben işte kendi inanmadığım şeyi adla konuşamam
Efsanevi salaklık seviyesinde dürüst bir insanım.
🤣🤣🤣🤣
E tabi senin yaptığın daha eğlenceli 🤣🤣🤣

Üst Alt