Son cümle işte tam olarak benim 😁
Son cümle işte tam olarak benim 😁
Cidden öylesin.Son cümle işte tam olarak benim 😁
Sen kendini benden iyi gömüyon ha düşmana ihtiyacın yok 🤣mizacım mı sert anlamadım ki euhjxn
hiç ego yok aptalın tekiyim
Forumda üyeler reelde tanışıyor mu yaw bazen böyle birbirlerini çok iyi tanıyormuş gibi hissediyorum. Bu yorumdaki gibi 🤣Cidden öylesin.
Reelde tanimasak da bir 5-6 senemiz oldu galiba herhalde zannedersem 🤔Forumda üyeler reelde tanışıyor mu yaw bazen böyle birbirlerini çok iyi tanıyormuş gibi hissediyorum. Bu yorumdaki gibi 🤣
Eski tanışıyoruz @Lastearth ile çok kıymetli beyefendi biridir çiçeğim haliyle bazı hallerine şahidizForumda üyeler reelde tanışıyor mu yaw bazen böyle birbirlerini çok iyi tanıyormuş gibi hissediyorum. Bu yorumdaki gibi 🤣
Oldu oldu maaşallah 🤗Reelde tanimasak da bir 5-6 senemiz oldu galiba herhalde zannedersem 🤔
ben gömerim oho neler diyorum daha wjejwkjeSen kendini benden iyi gömüyon ha düşmana ihtiyacın yok 🤣
Bende saftiriğin tekiyim ama hep böyle sanılıyorum 🤣
O kadar eski şeyler ki hatırlayamadın 🤣🤣🤣Eski şeylerdeniz biz. Nasıl derler guzum...Neyse işte eskilerden diyim siz anlayın..
![]()
Nunu ben bi ara aile şirketinin içine düşmüştüm, şimdi eski okul arkadaşlarının arasında kalmış gibi hissediyorumForumda üyeler reelde tanışıyor mu yaw bazen böyle birbirlerini çok iyi tanıyormuş gibi hissediyorum. Bu yorumdaki gibi 🤣
O sır olmuyor bence ya 🤣🤣🤣Çoğunun hakkında bildiklerim var![]()
Hangi hallerime şahit oldundu ki uygunsuz haller değildir inşallah 😁Eski tanışıyoruz @Lastearth ile çok kıymetli beyefendi biridir çiçeğim haliyle bazı hallerine şahidiz
Neşeli eğlenceli üzgün yoğun stresli telaşlı aşık çoğu haline şahidimHangi hallerime şahit oldundu ki uygunsuz haller değildir inşallah 😁
He tamam onlarda sıkıntı yok 😁 ben senin benzer hallerine şahitlik ettim 🙂Neşeli eğlenceli üzgün yoğun stresli telaşlı aşık çoğu haline şahidim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.