BURÇLARLA MAKARA KUKARA 😁

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ben yaş sormam knk ama burç sorarım :D
burcun neydi yazdıysan daha önce aklımda kalmamış.
@Xasthur

Xasthur

Yönetici
@nunu Yay
Ben burclara inanmam bu arada yanlis anlama. Astrolojiye inananlara lafim yok tabi ki

Xasthur

Yönetici
Reel i bilemem ama vallaha ama yay canayakınlığını senden hiç almadım.
:D şaşkınım :D
daha gizemli mesafeli dingin bir halin var.
Bu yuzden astrolojiye inanmiyorum ya. D gercegi yansıtmıyor.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bu yuzden astrolojiye inanmiyorum ya. D gercegi yansıtmıyor.
Ben akreple yay arasında olacağını düşündüm açıkcası akreptende almış olabilrisin diye düşüdüm.
Burçlar gerçek ya valla yükselenine bakmak lazım.
Mesela ben akrebim akrepler ketumluğu ile meshur bende çok konuskan canayakınım çünkü oğlak burcu konuşkan samimi olur. Yükselenim oğlak benim.
Bunun gibi bir çok etken var.
Bunları öğrenmeden önce bende burçlara inanmıyordum.
Daha gizemli mesafeli dingin bir halin var. inanmıyorum dediğine göre bu yazdıklarım doğru diye mi anlamalıyım.

Xasthur

Yönetici
Ben akreple yay arasında olacağını düşündüm açıkcası akreptende almış olabilrisin diye düşüdüm.
Burçlar gerçek ya valla yükselenine bakmak lazım.
Mesela ben akrebim akrepler ketumluğu ile meshur bende çok konuskan canayakınım çünkü oğlak burcu konuşkan samimi olur. Yükselenim oğlak benim.
Bunun gibi bir çok etken var.
Bunları öğrenmeden önce bende burçlara inanmıyordum.
Daha gizemli mesafeli dingin bir halin var. inanmıyorum dediğine göre bu yazdıklarım doğru diye mi anlamalıyım.
Insanlar karşısındakine gore iletisimi kanalize eder. Gizemli ya da dingin olmasam bu sefer yazdiklarin dogru cikmayacakti ki cogu zaman oyle bir portre cizmem. D sen beni baska bir forum da gormedigin icin oyle dusunuyorsun. Aslinda bir nevi rpg olarak kullanirim. Ozunde asabi biriyimdir, agzim fena halde bozuktur ki @Chen ya da @Klaus baska turlu hallerimide gormus bayadır tanidim uyelerdir. He tabi buda ilk basta soyledigim gibi. Karsimda ki kisiye gore kanalize ederim. D ama hangi turlu davranirsam davraniyim su anda da oldugu gibi samimiyimdir.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Evet... İlk tanişmamizda metrobüs çarptirmişti bana öyle nahif ruhu

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Insanlar karşısındakine gore iletisimi kanalize eder. Gizemli ya da dingin olmasam bu sefer yazdiklarin dogru cikmayacakti ki cogu zaman oyle bir portre cizmem. D sen beni baska bir forum da gormedigin icin oyle dusunuyorsun. Aslinda bir nevi rpg olarak kullanirim. Ozunde asabi biriyimdir, agzim fena halde bozuktur ki @Chen ya da @Klaus baska turlu hallerimide gormus bayadır tanidim uyelerdir. He tabi buda ilk basta soyledigim gibi. Karsimda ki kisiye gore kanalize ederim. D ama hangi turlu davranirsam davraniyim su anda da oldugu gibi samimiyimdir.
rpg olayına şaşırdım.
ben herkese aynıyım gerçekten aykırı bir tipim sanırım.
Benim çok sohbetim olmadı tabiki seninle bana göründüğün kısıtlı bilgiye göre yorumlayabilirim.
Neden bilmem burçlara inanmayan insanları şaşırtmayı severim. Belki zaman geçtikçe olumsuz fikrini etkilerim.
Evliliğini bile burca göre yapacak kadar manyak bir insan olduğum için :D inandığım seviyeyi sen düşün.
var mı bi şarkı kolayında malum başlığa sallasanda dinlesem bari bu şokun üstüne iyi gelirdi.

Xasthur

Yönetici
rpg olayına şaşırdım.
ben herkese aynıyım gerçekten aykırı bir tipim sanırım.
Benim çok sohbetim olmadı tabiki seninle bana göründüğün kısıtlı bilgiye göre yorumlayabilirim.
Neden bilmem burçlara inanmayan insanları şaşırtmayı severim. Belki zaman geçtikçe olumsuz fikrini etkilerim.
Evliliğini bile burca göre yapacak kadar manyak bir insan olduğum için :D inandığım seviyeyi sen düşün.
var mı bi şarkı kolayında malum başlığa sallasanda dinlesem bari bu şokun üstüne iyi gelirdi.
Bosver astrolojiyi bir dost olarak ortak muhabbetimiz sohbetimiz olmasini esas alirim. O tarz seyleri tartismak yerine sohbet iletisim esastir benim icin. Sok ettiysem uzulurum ya da her hangibir seyden dolayi kirdiysam. D
Rpg ise burasi icin gecerli degil. O konu cok uzun mevzu. Dedim ya tam olarak tanimadigin icin, tek baz alman gereken kafa dengi biri oldugumdur. D

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bosver astrolojiyi bir dost olarak ortak muhabbetimiz sohbetimiz olmasini esas alirim. O tarz seyleri tartismak yerine sohbet iletisim esastir benim icin. Sok ettiysem uzulurum ya da her hangibir seyden dolayi kirdiysam. D
Rpg ise burasi icin gecerli degil. O konu cok uzun mevzu. Dedim ya tam olarak tanimadigin icin, tek baz alman gereken kafa dengi biri oldugumdur. D
Astrolojiyi boşvermem de senle muhabbetini yapmam :D
Nasıl istersen yani :) Zorlama işi sevmem.
Şarkı sevimli valla ty moralime bazokayım zaten iyi geldi :D

Xasthur

Yönetici
Astrolojiyi boşvermem de senle muhabbetini yapmam :D
Nasıl istersen yani :) Zorlama işi sevmem.
Şarkı sevimli valla ty moralime bazokayım zaten iyi geldi :D
Yo yapabilirsin benim inanmiyor olmam senin konusmani engelleyemez ya oyle dusunme. D dedim ya icinden geldigi gibi takıl

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Yo yapabilirsin benim inanmiyor olmam senin konusmani engelleyemez ya oyle dusunme. D dedim ya icinden geldigi gibi takıl
Sıkıldığın sevimsiz anlamsız bulduğun bir şeyi niye üsteleyeyim yahu :D
Takılsamda takılamam yani şans vereceksen takılayım :D
Anlamadım ne istediğini tam beni kırmakta istemiyor gibisin ama burçlarda saçma geliyor en son
Takıl beya sen der gibisin sanırım :haha:

Xasthur

Yönetici
Sıkıldığın sevimsiz anlamsız bulduğun bir şeyi niye üsteleyeyim yahu :D
Takılsamda takılamam yani şans vereceksen takılayım :D
Anlamadım ne istediğini tam beni kırmakta istemiyor gibisin ama burçlarda saçma geliyor en son
Takıl beya sen der gibisin sanırım :haha:
Sen istedigin gibi burclarla ilgili soru sor, yukselenin bu olmus, 6.evre de soyle olucak falan. Yahu benim tarot fali bakan arkadasimda var. Merakli olmayi birak bu isin ilmini okumus wicca arkadasim var.
Hatta asthar sheran kimdir onu bile biliyorum.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Sen istedigin gibi burclarla ilgili soru sor, yukselenin bu olmus, 6.evre de soyle olucak falan. Yahu benim tarot fali bakan arkadasimda var. Merakli olmayi birak bu isin ilmini okumus wicca arkadasim var.
Hatta asthar sheran kimdir onu bile biliyorum.
Ohoo onlar seni inandıramadıysa amatör ligdeki ben nasıl inandırabilirim :D
Atarım arada yay burcu erkeği yorumu seçip napalım eğlencemize bakalım.
Eğlenemeyeceksek ne işimiz var forumda :haha: :haha: ☺️ ☺️

Üst Alt