Etiketleyemiyorum.
Etiketleyemiyorum.
Duymak istemessin ahdhdbhshs
Daha çok merak ettimDuymak istemessin ahdhdbhshs
ay gün ne ki
Aralık 3ay gün ne ki
Reel i bilemem ama vallaha ama yay canayakınlığını senden hiç almadım.Aralık 3
Bu yuzden astrolojiye inanmiyorum ya. D gercegi yansıtmıyor.Reel i bilemem ama vallaha ama yay canayakınlığını senden hiç almadım.
şaşkınım
daha gizemli mesafeli dingin bir halin var.
Ben akreple yay arasında olacağını düşündüm açıkcası akreptende almış olabilrisin diye düşüdüm.Bu yuzden astrolojiye inanmiyorum ya. D gercegi yansıtmıyor.
Insanlar karşısındakine gore iletisimi kanalize eder. Gizemli ya da dingin olmasam bu sefer yazdiklarin dogru cikmayacakti ki cogu zaman oyle bir portre cizmem. D sen beni baska bir forum da gormedigin icin oyle dusunuyorsun. Aslinda bir nevi rpg olarak kullanirim. Ozunde asabi biriyimdir, agzim fena halde bozuktur ki @Chen ya da @Klaus baska turlu hallerimide gormus bayadır tanidim uyelerdir. He tabi buda ilk basta soyledigim gibi. Karsimda ki kisiye gore kanalize ederim. D ama hangi turlu davranirsam davraniyim su anda da oldugu gibi samimiyimdir.Ben akreple yay arasında olacağını düşündüm açıkcası akreptende almış olabilrisin diye düşüdüm.
Burçlar gerçek ya valla yükselenine bakmak lazım.
Mesela ben akrebim akrepler ketumluğu ile meshur bende çok konuskan canayakınım çünkü oğlak burcu konuşkan samimi olur. Yükselenim oğlak benim.
Bunun gibi bir çok etken var.
Bunları öğrenmeden önce bende burçlara inanmıyordum.
Daha gizemli mesafeli dingin bir halin var. inanmıyorum dediğine göre bu yazdıklarım doğru diye mi anlamalıyım.
rpg olayına şaşırdım.Insanlar karşısındakine gore iletisimi kanalize eder. Gizemli ya da dingin olmasam bu sefer yazdiklarin dogru cikmayacakti ki cogu zaman oyle bir portre cizmem. D sen beni baska bir forum da gormedigin icin oyle dusunuyorsun. Aslinda bir nevi rpg olarak kullanirim. Ozunde asabi biriyimdir, agzim fena halde bozuktur ki @Chen ya da @Klaus baska turlu hallerimide gormus bayadır tanidim uyelerdir. He tabi buda ilk basta soyledigim gibi. Karsimda ki kisiye gore kanalize ederim. D ama hangi turlu davranirsam davraniyim su anda da oldugu gibi samimiyimdir.
Bosver astrolojiyi bir dost olarak ortak muhabbetimiz sohbetimiz olmasini esas alirim. O tarz seyleri tartismak yerine sohbet iletisim esastir benim icin. Sok ettiysem uzulurum ya da her hangibir seyden dolayi kirdiysam. Drpg olayına şaşırdım.
ben herkese aynıyım gerçekten aykırı bir tipim sanırım.
Benim çok sohbetim olmadı tabiki seninle bana göründüğün kısıtlı bilgiye göre yorumlayabilirim.
Neden bilmem burçlara inanmayan insanları şaşırtmayı severim. Belki zaman geçtikçe olumsuz fikrini etkilerim.
Evliliğini bile burca göre yapacak kadar manyak bir insan olduğum içininandığım seviyeyi sen düşün.
var mı bi şarkı kolayında malum başlığa sallasanda dinlesem bari bu şokun üstüne iyi gelirdi.
Astrolojiyi boşvermem de senle muhabbetini yapmamBosver astrolojiyi bir dost olarak ortak muhabbetimiz sohbetimiz olmasini esas alirim. O tarz seyleri tartismak yerine sohbet iletisim esastir benim icin. Sok ettiysem uzulurum ya da her hangibir seyden dolayi kirdiysam. D
Rpg ise burasi icin gecerli degil. O konu cok uzun mevzu. Dedim ya tam olarak tanimadigin icin, tek baz alman gereken kafa dengi biri oldugumdur. D
Yo yapabilirsin benim inanmiyor olmam senin konusmani engelleyemez ya oyle dusunme. D dedim ya icinden geldigi gibi takılAstrolojiyi boşvermem de senle muhabbetini yapmam
Nasıl istersen yani :) Zorlama işi sevmem.
Şarkı sevimli valla ty moralime bazokayım zaten iyi geldi![]()
Sıkıldığın sevimsiz anlamsız bulduğun bir şeyi niye üsteleyeyim yahuYo yapabilirsin benim inanmiyor olmam senin konusmani engelleyemez ya oyle dusunme. D dedim ya icinden geldigi gibi takıl
Sen istedigin gibi burclarla ilgili soru sor, yukselenin bu olmus, 6.evre de soyle olucak falan. Yahu benim tarot fali bakan arkadasimda var. Merakli olmayi birak bu isin ilmini okumus wicca arkadasim var.Sıkıldığın sevimsiz anlamsız bulduğun bir şeyi niye üsteleyeyim yahu
Takılsamda takılamam yani şans vereceksen takılayım
Anlamadım ne istediğini tam beni kırmakta istemiyor gibisin ama burçlarda saçma geliyor en son
Takıl beya sen der gibisin sanırım![]()
Ohoo onlar seni inandıramadıysa amatör ligdeki ben nasıl inandırabilirimSen istedigin gibi burclarla ilgili soru sor, yukselenin bu olmus, 6.evre de soyle olucak falan. Yahu benim tarot fali bakan arkadasimda var. Merakli olmayi birak bu isin ilmini okumus wicca arkadasim var.
Hatta asthar sheran kimdir onu bile biliyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.