Aslında damarımıza basılmasa şekerpare gibi insanlarız.olumsuz özelikleri bile ne kadar da tatlı cudjdjdjdd
Aslında damarımıza basılmasa şekerpare gibi insanlarız.olumsuz özelikleri bile ne kadar da tatlı cudjdjdjdd
ben vişneli ekmek kadayıfı olsam olur mu fjdjfhxbAslında damarımıza basılmasa şekerpare gibi insanlarız.
Lan öyle bir tatlı var mı ki 🤣🤣🤣ben vişneli ekmek kadayıfı olsam olur mu fjdjfhxb
var tabi hem de efsaneeeee bişey ama işte çok yiyemiyorum tatlı falan keşke kafamı sokabilsem o kadar güzel ( içine vişne koyuyolar vişneli oluyor işte fhdhdhd)Lan öyle bir tatlı var mı ki 🤣🤣🤣
İşte koç olmak bunu gerektirir 🤣
Heves hep varda işte...
Heves hep varda işte...![]()
@Armin
Burcunuz neydi?
yengeç olmam dışında bir sıkıntı yuk ejshdujd
mizacım mı sert anlamadım ki euhjxnAnaa 🦀 hiç yengeç burcumuz yoktu iyi oldu da ben neden oğlaksındır diye düşündüm onu bilmiyorum.🤣🤣🤣
Ekli dosyayı görüntüle 6099
Bu doğru mu?
Heaa öyle mi...Yhaa sussana ele verme, o hevesten bahsetmiyor burda jdjsjss
Arkadaş kendini aptalın tekiyim diye tanıtan insandan korkarım ben...mizacım mı sert anlamadım ki euhjxn
hiç ego yok aptalın tekiyim
korkma ısırmam zjxjxkkxjxkxArkadaş kendini aptalın tekiyim diye tanıtan insandan korkarım ben...Adamı suya götürür tepeden tırnağa ıslak ama susuz getirirler..
![]()
İşte bu yaşıma geldim ama bunu diyipte henüz ısırmayan tek birine denk gelmedim arkadaş..korkma ısırmam zjxjxkkxjxkx
ilk olmayı severim bebişİşte bu yaşıma geldim ama bunu diyipte henüz ısırmayan tek birine denk gelmedim arkadaş..![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.