S
Serçe

beni çok iyi tanıyorsun :d
Seni çok iyi anlatmış bence evet :dbeni çok iyi tanıyorsun :d
Sen çok sempatiksin ya oğlak olamazsın gibiBen neymişim be, bende diyorum niye kadınlar benden uzak duruyor oğlakım diyeymiş.
olabilitesi var tabi yıl o zaman 1873 bizimkilerde okuma yazma yok .dSen çok sempatiksin ya oğlak olamazsın gibi
Nüfusa yanliş yazmış olmasınlar
Oğlaklar cana yakın sempatik olabilir zaten chen 🤣 inatları ve sabit fikirli olmaları yorar ama dürüst severler 🥰Sen çok sempatiksin ya oğlak olamazsın gibi
Nüfusa yanliş yazmış olmasınlar
@tekmiyek tamam ben inandım oğlaksınOğlaklar cana yakın sempatik olabilir zaten chen 🤣 inatları ve sabit fikirli olmaları yorar ama dürüst severler 🥰
Kadınları daha öyle olur. Erkekleri çocuk gibidir.
kadın direk beni tarif etti inatçı ve sabit fikirliyim ama çok sadık ve dürüstümdür. kendimim diye söylemiyorum her sabah kalktığında yanında görmek isteyeceğin bir adam yani .dOğlaklar cana yakın sempatik olabilir zaten chen 🤣 inatları ve sabit fikirli olmaları yorar ama dürüst severler 🥰
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.