Burcdas olunca ne oluyo şimdi 😂Sana da Bi kova burçdaş buldum @Lastearth
Burcdas olunca ne oluyo şimdi 😂Sana da Bi kova burçdaş buldum @Lastearth
Ne demek ne oluyor yaaaaBurcdas olunca ne oluyo şimdi 😂
Eğer hala yükselenini öğrenmediysen umut var demektirBurcumu bile milletin zoruyla öğrenmiş adamım 😂 burçtaş yurttaş gibi bişey benim için 😁
Dolar mi bu yükselsin ya 😂Eğer hala yükselenini öğrenmediysen umut var demektir
O olaylar öyle değil dostummDolar mi bu yükselsin ya 😂
He öyle diyorsun 😂 benimki yükselmiyor yükseliyorsa da haberim yok 😁😂O olaylar öyle değil dostumm
Çok fazla manit geçmişi olmayan erkekler yükselenini bilmiyor diye Bi hurafe var ve biz buna inanıyoruz🤭
Burcunuzu biliyor musunuz?Burcdas olunca ne oluyo şimdi 😂
Kova oldugum yönünde söylentiler var 😁Burcunuzu biliyor musunuz?
Doğum tarihiniz de olur.
Burçlarla alakalı video,caps,sözler buraya lütfen.
Biraz fallanalım biraz da eğlenelim. 😁😅
Burcunu yazana caps bulup atacağım.
Doğum tarihiyle yazana karakter analizle birlikte caps atacağım.
hadi bakalım.😯😯😯😯
Valla ben tam net bilmiyorum. Anneme soruyorum, ne zaman doğdum diyorum, "kırmızı inek doğduğu zaman doğmuştun" diyor. Düşün yani kırmızı inekten burcuna ulaşmAya çalışan biriyim ! 😊Burcunuzu biliyor musunuz?
Doğum tarihiniz de olur.
Kova oldugum yönünde söylentiler var 😁
Burçlara inanmadığım doğrudur 😁😁Ekli dosyayı görüntüle 3962
@Promete
Kova genelde vizyon sahibi, eğlenceli,dobra,özgürlüğüne düşkün, mantıklı,iyilik yapmayı seven ve burçlara pek inanmayan tiplerdir.
Hava grubunda burçlara inanmayan çok insanı inandırmak için çabaladım. Bu da benim eğlencem sanırım 🤗🤗🤗😅😅😅
Ekli dosyayı görüntüle 3962
@Promete
Kova genelde vizyon sahibi, eğlenceli,dobra,özgürlüğüne düşkün, mantıklı,iyilik yapmayı seven ve burçlara pek inanmayan tiplerdir.
Hava grubunda burçlara inanmayan çok insanı inandırmak için çabaladım. Bu da benim eğlencem sanırım 🤗🤗🤗
Bende sordum şimdi anamgilleValla ben tam net bilmiyorum. Anneme soruyorum, ne zaman doğdum diyorum, "kırmızı inek doğduğu zaman doğmuştun" diyor. Düşün yani kırmızı inekten burcuna ulaşmAya çalışan biriyim ! 😊
Ya da gizemli olmayı seviyorum😋
Bak bu tam kova 🤣🤣🤣🤣işte bu benim . Çözdüm olayı. Ben burcuma göre analiz yapılmam arkadaş! Karakterime göre burcumu belirlerim ! 😊
İyi gecelerBen yatıp uyuyayim iyisi mi 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.