Burada da laf soktu yine..Allahım ne kadar ZEKİ Sjsjsjssj
Burada da laf soktu yine..Allahım ne kadar ZEKİ Sjsjsjssj
Su grubu burçlarda genelde bir işe odaklanırız.Demek ki yükselenden o özelliği almamışsın 😅😅😅 yaş 30 u geçince yükselen daha baskın oluyor diyorlar çok araştırmadım.bu aralar merak ediyorum bir kurcalarım 😁Çocuk ruhlu doğru bak. Yaş kemale erdi ama ruhumuz ergenlikte takılı kaldı. Bir kaç işi bir arada götüremem. Sevmem. Bir işe odaklanmışsam önce o iş bitmeli sonra sıradakine bakılmalı. Kolay kolay sinirlenmem ama damarıma basılırsa sinirlenirim tabi ki fakat saman alevi gibim. Geçer gider..Yani sinirlenip söverken 2 dakika sonra gülüp şakalar yapıyo olabilirim..
![]()
Sonucu paylaş buralar da da bizde bilgilenelim..Su grubu burçlarda genelde bir işe odaklanırız.Demek ki yükselenden o özelliği almamışsın 😅😅😅 yaş 30 u geçince yükselen daha baskın oluyor diyorlar çok araştırmadım.bu aralar merak ediyorum bir kurcalarım 😁
Paylaşıyorum keyifli..Yükselen burç başlığım vardı onu bir bulsam balığa ikizleri paylaşcam da telefondan bulamadım.Sonucu paylaş buralar da da bizde bilgilenelim..![]()
https://www.forumsal.org/konu/burcunu-soyle-sana-yukselenini-soyleyeyim.6967/Paylaşıyorum keyifli..Yükselen burç başlığım vardı onu bir bulsam balığa ikizleri paylaşcam da telefondan bulamadım.
Takılıyorum beBurada da laf soktu yine..Hobi edinmiş kendisine..
![]()
Sıkıntı yok. Tek taraflı değil hem. Devamkene....Takılıyorum be
Yok be cani kavga etmek istedi. Konu bulamayinca arsivi acti. Bence butun mesele o.. :)Beş yıl sonra hiç açilmayan konu gündeme geldiyse @CipraLex sen bi düşünsene beş yıldır içinde neler yaşadı o kadın bunlari tutmak için...
🚬
O zaman ufak tefek meseleler ver ki o konular masaya yatırılsın jfjdYok be cani kavga etmek istedi. Konu bulamayinca arsivi acti. Bence butun mesele o.. :)
Oğlaklar kavga sevebilir bu arada normal sohbet edemeyince birden söylenmeye baslarlar. 😅😅😅Yok be cani kavga etmek istedi. Konu bulamayinca arsivi acti. Bence butun mesele o.. :)
Arkadas anlamiyorum ben bu kadin milletini. Nedir icinizde ki bu hor gur sevdasi...O zaman ufak tefek meseleler ver ki o konular masaya yatırılsın jfjd
Chen körükleme gözünü seveyim 😅😅😅O zaman ufak tefek meseleler ver ki o konular masaya yatırılsın jfjd
Ahah nunu bu çok iyi yaa :) anca bu kadar güzel anlatılabilirdi
Eminim doğru söylüyordur:))))Benim kardeşim başak benden 4 yaş küçük çocukken beni sinir etmiştin şöyle böyle yapmıştın diyor. Ben asla hatırlamıyorum 🤣🤣🤣😅😅😅
Yilaaaannn .)))Bu kadınların ortak noktası bence burç la alakalı değil. 5 yıl aradan sonra kafede yan masadaki kadınlara baktım diye fırça yedim ben. Ne kafeyi hatırlıyorum ne kadınları...Bakıp bakmadığımda şaibeli...
![]()
Eğlenmek istiyorsanız dm atınAslan :Eğlenceli! Eğlenceli! Eğlenceli!
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.