bende çok hata yapıyorum ama çok yeniyim. Doğru mu yapıyorum, bilmiyorum ama yapıyorum birşeyler.Ay aynı kişi yazıyor sanıyorum.
Nicki şimdi gördüm.
🤣🤣🤣🤣
Düzelttim kusuruma bakmayın. Telefondan forum hata rekoru kıracağım. 🤣🤣🤣
bende çok hata yapıyorum ama çok yeniyim. Doğru mu yapıyorum, bilmiyorum ama yapıyorum birşeyler.Ay aynı kişi yazıyor sanıyorum.
Nicki şimdi gördüm.
🤣🤣🤣🤣
Düzelttim kusuruma bakmayın. Telefondan forum hata rekoru kıracağım. 🤣🤣🤣
Hata yapınca iki dalga geçelim eğlence çıksın.bende çok hata yapıyorum ama çok yeniyim. Doğru mu yapıyorum, bilmiyorum ama yapıyorum birşeyler.
Hiç anlamam böyle şeylerden ha..Geceler kapkara zulmet
Her anım ölüme beraber
Kavuşmak olmadı kısmet
Yoruldum (yoruldum)
Evet harbi yoruldum 😂
Bu saatte gelen uykuŞiirsellik ve sarkisallik hoştur ama uyku varken hepsi boştur 😂
Bu sene en geç uyuduğum saatlerden biri şuan😂Bu saatte gelen uyku
Allah ım nasip et.🌫️🌫️🐑🐑🐑
İyi geceler.
olur kaçan kovalansın!Hata yapınca iki dalga geçelim eğlence çıksın.
Sen beni yakalarsan sen geç, ben yakalarsam ben 🤣🤣🤣 hadi bakalım.🤣🤣🤣
Arayı açma müdürüm :) bekleriz yineChan chin chun @Chen ağzı büzüşesice görüşürük bı ara
Gelemem öyle her gün her gün müdür olmak kolay değil 😁Arayı açma müdürüm :) bekleriz yine
Biz bilemiyoruz ki müdür olmak nasıl bişeyGelemem öyle her gün her gün müdür olmak kolay değil 😁
View: https://www.instagram.com/reel/CfhPLI7ssuj/?igshid=N2ZiY2E3YmU=
@Lucas
@Serçe
Kızmayın ama çok güldüm buna 🤣🤣🤣
Nolmuş koçaBurç değiştirme söz konusu mu acaba
Ya o taptatlı sesinle şekerpare gibi görünüp nasıl öyle sinirli olabilirsin.Burç değiştirme söz konusu mu acaba
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.