Burçların Duymak İstediği Sözler

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Katılım
9 Ocak 2020
Mesajlar
44,013
Çözümler
4
Tepki puanı
12,710
Puanları
113
Konum
.
Cinsiyet
Kadın
.
Koç: Cesaretinle Bana Güven Veriyorsun

İlişkilerinde baskın ama koruyucu taraftır Koçlar. Flörtlerinin her anlamda arkasında durur, onları desteklerler. Krizler karşısında kontrolü ellerine alırlar. Bu nitelik Koçlara karizma ve çekicilik katar. Partnerleri sahiplenici ve sırtını dayayabileceği böyle bir sevgiliden memnuniyet duyar. Koç burçları ise cesur kimliklerinin dillendirilmesinden çok hoşlanır. Flörtlerinin, “Cesaretinle bana güven veriyorsun, benim kahramanımsın.” gibi sözleri karşısında koltukları kabarır Koçların.

Boğa: Tanıdığım En Sağlam Yapıda İnsansın

Dünya yansa Boğaların umurunda olmaz. Kriz anlarında son derece soğukkanlı ve güçlü olurlar. Mesela “Titanic” gemisi batarken keman çalmaya devam eden vatandaş, muhtemelen bir Boğa burcuydu. İkili ilişkilerinde de dayanıklı kişilikleri öne çıkar bu burçların. Acılar, zorluklar vız gelir onlara. Bu olumlu özellikleriyle ilgili iltifatlar duymak Boğaları cezbeder. “Tanıdığım en sağlam yapıda insansın, nasıl da güçlüsün.” cümlesini flörtlerinden duymak içlerini titretir.

İkizler : Kıvrak Zekana Hayranım

Zodyak’ın en akıllı iki burcundan biridir İkizler. Bu parlak zekalarıyla her işin altından başarıyla kalkarlar. Pratiktirler ve en kestirme yolları bulurlar her zaman. Onları çekici kılan da bu muhteşem zihinleridir. Flörtlerini biraz çeneleri biraz da zihinsel becerileriyle kendilerine bağlarlar. İkizler burçları da bu yeteneklerinin farkında olup dillendirilmesinden hoşlanır ilişkilerinde. Sevgilinin, “Kıvrak zekana hayranım, beceremediğin iş yok.” sözleri içlerini titredir bu burçların.

Yengeç: Senden Çocuğum Olsun İstiyorum

Aşk insanı Yengeçler, birlikteliklerini çok ciddiye alır. Geçici ve takılmalık gözüyle bakmazlar flörtlerine. Kısa sürede aşka kendilerini kaptırır ve evlilik hayalleri kurarlar sevdikleriyle. Aşklarının meyvesi olarak çocuk yapma istekleri de gelir arkasından. Pembe bir masalın hayalini kurarken flörtlerinden de aynı tepkinin gelmesi onları mutluluk sarhoşu yapar. “Senden çocuğum olsun istiyorum.” diyen bir sevgiliden başka kimse bu kadar sevindiremez Yengeçleri.

Aslan: Dünya Starlarına Değişmem Seni

Kendini her daim üstün, seçilmiş insan olarak görür Aslanlar. Öte yandan hep bir star olma hayali kurar, ünlülere özenirler. Gizli bir kıskançlık duyarlar isim yapmış kişilere karşı. Aşkta ise şımartılmaya, iltifatlarla göklere erişmeye ihtiyaç duyarlar sürekli. Onları özel hissettiren bir sevgiliyle mutlu olurlar. Hatta mümkünse ünlülerden daha değerli oldukları söylensin Aslanlara. “Dünya starlarına değişmem seni.” diyen bir partnere bayılırlar mesela.

Başak: Nasıl Bu Kadar Mükemmel Olabiliyorsun

Romantik bir sevgili olmasalar da flörtlerinin her işini üstlenir Başaklar. Çalışkan bir arı olarak kendi sorumluluklarını da dört dörtlük yapmaya çabalarlar. Mükemmellik takıntısı kimi zaman onları yer bitirir. Flörtlerinin de gözünden kaçmaz bu belirgin özellik. Bu konuda övgüye ihtiyaçları olduğunu düşünürler Başak burçlarının. “Nasıl bu kadar mükemmel olabiliyorsun.” şeklindeki iltifat sözleri, bu burçları son derece rahatlatır.

Terazi: Kimseyi Görmedim Ben Senden Daha Güzel

Dış görünümlerine, güzelliklerine fazla kafa yorar Teraziler. Yolda yürürken hayran dolu bakışlar üzerlerinde olmalıdır. Aksi takdirde canları pek bir sıkılır. Bu huyları ilişkilerine de yansır. Kaprisli bir sevgili olmasalar da birlikteliklerinde birtakım beklentileri olur. Fiziksel görüntüleriyle ilgili iltifatlar duymak isterler. Mesela şarkıdaki gibi, “Kimseyi görmedim ben, senden daha güzel.“ türünde beğeni sözlerine bayılırlar.

Akrep: İçimi Eritecek Kadar Seksisin

Alımlı Akrepler seksi tavırlarıyla flörtlerini kendilerine bağlar. Bu burçlar hayatınızdan çıksa da yıllarca aklınızdan çıkmazlar. Onlar da farkındadır çekici ve tutkulu bir sevgili olduklarının. Özellikle cinsel yaşamlarında tatmin edici ve fantezileri geniş bir partnerdir Akrepler. Onların seks potansiyeli kimseye benzemez. Bu özelliklerinin ve seksapelitelerinin vurgulanmasından etkilenirler. Şöyle “İçimi eritecek kadar seksisin, sana bayılıyorum.” türünde şehvetli sözler fısıldamalıdır flörtleri.

Yay: Beni Hayata Bağlıyorsun

Eğlenceli Yaylar, flörtleriyle oyun arkadaşlığı tadında bir ilişki yaşar. Dolayısıyla onlarla birlikteyken sıkılmazsınız bir türlü. Flörtleriyle gezer tozar şen şakrak yaşarlar ilişkilerini. En negatif insanların bile iyimserliğini yükseltecek potansiyeldedirler. Esprileriyle partnerlerini güldürmekten keyif alırlar. İlişkilerinde esprili ve neşeli yapılarının beğenilmesinden haz duyarlar. “Beni hayata bağlıyorsun, çok eğlenceli birisin.” şeklinde övgüler ruhlarını okşar Yayların.

Oğlak: Beklediğim Doğru İnsan Senmişsin Meğer

Aşkta son derece prensip sahibi ve seçicidir Oğlaklar. Hayatlarına girecek kişi öncelikle yüksek statü sahibi olmalıdır. Ağırbaşlılık, maddiyat ve sadakat gibi niteliklere de bakarlar adaylarında. Uzun yılları doğru insanı aramakla geçer Oğlakların. Kendileriyle hayata aynı yönde bakan ve sevgili seçiminde prensip sahibi kişileri takdir ederler. “Beklediğim doğru insan senmişsin meğer.” gibi bir cümle kuran sevgili, bu burçlara kendini özel hissettirir ve mutlu eder.

Kova: Bu Kadar Cool Olmayı Nasıl Başarabiliyorsun?

Aurasıyla kendini belli eden Kovaların ukala kişiliği onlara garip bir çekicilik verir. “Gönül kaçanı kovalar.” misali ilişkilerinde kovalayan taraf olmazlar. Haliyle de ayrılık veya kırgınlıklarda hep karşı taraf barışma hamlesinde bulunur. Karizmatik ve özgün kişiler oldukları su götürmez bir gerçektir. Parlak zihinleri ve auraları onların öne çıkan özellikleridir. Aşk yaşamlarında bununla ilgili iltifatlardan etkilenirler. “Nasıl bu kadar cool olmayı başarabiliyorsun.” minvalinde iltifatlarda bulunmalısınız Kovalara.

Balık: Okuduğum En Güzel Şiirsin

Düşler ülkesinin aşk böceğidir Balıklar. İlişkilerinde fedakârlık rolünü üstlenir, şefkatleriyle şımartırlar karşı tarafı. Flörtlerine karşı son derece cömert olmalarına karşın fazla beklentileri yoktur onlardan. Sevgilerine karşılık aynı ilgiyi görmek isterler sadece. Romantik ve sürreal sözlerden etkilenirler. Kendileri gibi yaratıcı adaylara karşı koyamazlar. Sevgililerinin, “Okuduğum en güzel şiirsin sen.” gibi edebi ifadeler içeren iltifatlarından büyülenirler.
 

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Katılım
22 Tem 2020
Mesajlar
5,704
Tepki puanı
2,482
Puanları
113
Konum
.
Cinsiyet
Kadın
Akrepler için çok hafif kalmış bu iltifat.
 

velevki

🎈
Altın Üye
Katılım
19 May 2020
Mesajlar
3,422
Tepki puanı
1,715
Puanları
113
Cinsiyet
Kadın
İşte başaklarin duymak istediği :)
 

pumpkin

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Katılım
7 May 2020
Mesajlar
10,113
Tepki puanı
2,225
Puanları
113
Konum
Kreş
Cinsiyet
Kadın
övülmek kafiii :dyg:
 

alcatraz

🍻
Moderatör
Katılım
13 Nis 2022
Mesajlar
10,452
Çözümler
1
Tepki puanı
2,591
Puanları
113
Konum
Turist
Cinsiyet
Erkek
Beklediğim doğru insan senmişsin meğer.” gibi bir cümle kuran sevgili, bu burçlara kendini özel hissettirir ve mutlu eder.
33 yıldır bu cümleyi kurmadım. kurduracak kişiye başarılar dilerim.
 
  • sigara
Tepkiler: CaT

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Katılım
7 Eki 2022
Mesajlar
13,461
Tepki puanı
4,003
Puanları
113
Yaş
34
Konum
Kocam köylü
Cinsiyet
Kadın
Akrep mübalağa sanatı falan olmuş.
Akrep güven veren sözler ve sözlere uygun davranışlardan etkilenir bence.
İncecik zeka gerektiren iltifatlarda bizi etkiler.
 

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Katılım
28 Şub 2023
Mesajlar
19,003
Tepki puanı
2,680
Puanları
113
Yaş
34
Konum
Miuw
Cinsiyet
Kadın
Herkes bir şeyler duymak istiyor da neysee
 

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Katılım
12 Ocak 2021
Mesajlar
4,024
Tepki puanı
1,088
Puanları
113
Konum
~
Cinsiyet
Kadın
Canım kendim
 
Üst Alt