Ya şimdi tekrar hatırladım. Bana da çok yüklenmeyelim buzdolabı falan. Sebeplerim vardı

Benim üniversite sınavındaki tek motivasyon kaynağım ünifeb bahar şenlikleriydi. Ben de üni kazancam o şenliklere katılacaktım. Hatta o zamanlar fenerbahçenin diyetisyeni yoktu fizyoterapisti vardı. Ben de fenere fizyoterapist olurum falan diyordum sınava iki ay kala

hala o sıralamamla ben nası kayseriye düştüm onu da hala anlamam ama neyse nasip

ben bu motivasyonumla yurda yerleştiğim 3. gün gittim ünifeb forumlara üye oldum. Arada kendi çabalarımla maçlara gidiyorum yalnız başıma. Bunları da görüyorum neden beni çağırmıyorlar diye tribe giriyorum. Tribe girene kadar git herhangi ünifeb ürünlü biriyle konuşsana. Bilmiyorum işte. O dönem okula alışma süreci homesick atakları falan unuttum ben ünifeb üyeliğini. Derken doğum günümde bi mail geldi. Sen tut bu maili beni niye maçlara çağırmıyorsunuz diye cevapla sgshsvsvsh bu mail de genel merkeze gidiyormuş. Onlar incelemişler bizim ünifeb başkanına mailler siz neden üye bulmuşsunuz ilgilenmiyorsunuz falan sgshsjsn tabi benim bunlardan haberim yok. 14 nisanda ben bir maça gittim orada tribünde bi çocuk gördüm ve o an aşık pldum hayatımın geri kalan 2.5 yılında ona platonik aşık olarak gezeceğimden habersiz….. o maçta birileriyle tanıştım galiba tam hatırlamıyorum. Doğum günümden de 3 hafta geçmiş mail falan hatırlamıyorum. Neyse ben bi şekilde dahil oldum gruba. Ama benle muhatap olmuyorlar. Kendimi kötü hissediyorum falan. Konuşmaya çalışıyorum ilgilenmiyorlar. Ben de köşede duruyorum öyle. Neyse bi gün başkanla atıştık biz bu baya saydırmış bana facebooktan falan silmiş. Yaptığın ayıba rağmen diyo ben hala farkında değilim napmışım falan sgshsv neyse öylelikle tüm yazımı ağlaya ağlaya geçirdim ben. Hem aşk acısı çekiyom hem ünifeb acısı sfahag yurtta bi ablam vardı. İnşaat mühendisliğinde o ünigfbden bahsetti. Bi hocaları zaten destekliyormuş o grubu. Ünigfb ye burun kıvırıyorum. Katılırsam geri ünifebe dönemem farkındayım. Ama başka çare de yok zaten kemik kadro inşaattandı o abla vesilesiyle bi şekilde buldum ben ünigfb yi benim gözümde çakma ünifeb

orada olmak istemiyorum. Ünifeb elit bi ortam bunlar böle toplama gibi sgshsv ne işim var benim burada diyorum yine baya sancılı bir dönemdi ağlaya ağlaya

tekrar hata yapmaktan korktuğumdan muhatap olmamayı, gelip gitmeyi tercih ediyordum o hali bile mutlu ediyordu beni bi yerde. 1.5 sene sonunda artık adapte olmuştum ve ünigfbden ayrılmak daha zor geleceğinden habersizdim……..