2012 yazında türkiyedeydim. Aile evinde yıllar sonra garip bir ortamda bulup kendimi rahatsız hissettimPeki forumlara birlikte takılma süreciniz nasil gelişti @pumpkin
Canım sıkılıyordu. Nası olduğunu bilmeden forumlar buldum. Üye oldum. Baktım ortamlar sarıyor takıldım öyle. Okula döndüğümde alcatraza dedim aa ben forumları biliyorum eskiden takılırdım dedi. Ben bilmiyorum ama anamın evinde görmemişim
neyse üye oldu alcatraz. Orası da böle serbest bi forumdu baya eğlenceliydi. Sonra bulduğum her foruma alcatrazı da çağırdım o da geldi
aslında bizim arkadaşlığımızın pekişmesinde forumların da payı büyüktür
O beste de aklımda kaldığı kadarıyla şöyledir:bi arkadaşın o şampiyonluk geldiğinde sahaya depar atıp reklam panolarıyla yüz yüze birebir tanıştığını, sonra ben bu rezil arkadaşa hemen ertesi gün güzel bi melodi ile beste yazıp herkese söyleyip zorla rencide etmiş miyimdir ? kajdsad
ama öyleydin kanks. herkes fikrini beyan ediyo konuşuyo filan göklerden buz yağdıran hanım efendi sadece oturuyo fiziken aramızda ruhen mevlasına kavuşmuş gibi akdjsad sonradan buzlar eridi iyi ki de tanışmışım biricik kanksımla :d
hakanı da nasıl dışladık ama. rekor süre oldu suan bence askdjsad
aha, geliyor gelmekte olan ajsdsah bu dipsiz kuyuya sürükleme bizi holy :d
Halo reis in sahaya bas deparı panoya kay
Hiç alışık değiliz biz ağız üstü kaymalara dhsbdbsk gerisini hatırlayamadım ya 😬
hakan en son beni dolandırmıştı site yüzünden. daha da konuşmayalım kanks derken alcatraza en son kayseriye gittiğimde maça çağırmıştık ekmişti yine bebeHakanı çağirmayın buraya sakın djnsn
Kazıklanmak istemiyoruuuz