Olur tabii geçen seferki gibi olmazsa 🤗@Lucas tanışma adına su içelim mi bir bardak?:)
Suyu içerizde sen 2000usd borcu ne zaman ödeyeceksin?@-a- paraları sayarken parmağını tükürükle ıslatman içi su lazım su iç
Ne borcu ya durduk yere zarara sokuyorsun :)))) Cuma günü mendil açtirma banaSuyu içerizde sen 2000usd borcu ne zaman ödeyeceksin?
https://www.forumsal.org/konu/su-delikten-hangi-yone-bosalir.9687/#post-167447Ne borcu ya durduk yere zarara sokuyorsun :)))) Cuma günü mendil açtirma bana
O konuyu silmelerini rica edecem
O konuyu silmelerini rica edecem
Nedenki borçlu kalmamak için mi?O konuyu silmelerini rica edecem
Geçen sefer ne oldu ki @LucasOlur tabii geçen seferki gibi olmazsa 🤗
Boş veer. Naber?Geçen sefer ne oldu ki @Lucas
İyilik.Ama ama niye bosverelim
Güzellik senden?
Merhaba ben Lotusİyilik.
Boş vermeyip anlatmam için tanışmamış lazım.
Ben de Lucas, memnun oldum.Merhaba ben Lotus
Senin adın ne?
Bakkkk bunu babam yeni aldı, elbisem güzel olmuş mu?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.