Su içmeyi unutan,ihmal eden, üşenen kişilere hatırlatma yapıyoruz
İlaç saati hatırlatma gibi
Uyandırma servisi gibi düşün işte
Hadi Bi bardak
hmm uyandırma servısı gıbı demekkı. ok . şu an mutfakta duran bır bardak suya dogru yok yok uyanışıma doğru ilerliyorum.Su içmeyi unutan,ihmal eden, üşenen kişilere hatırlatma yapıyoruz
İlaç saati hatırlatma gibi
Uyandırma servisi gibi düşün işte
Hadi Bi bardak su iç
Emin miyiz?
Emin değilim ama bambu 🎋 günlük su ihtiyacını karşılayacak oranda su barındırmaz diye düşünüyorum?Emin miyiz?![]()
Tabikide hayır 🙂İyiki hatırlattın canım. Hemen içiyorum.
@-a- su içtiniz mi?)
İcmedim ama Suyu grup olarak icelim bence de . Bi bardak. 3 pipet.İyiki hatırlattın canım. Hemen içiyorum.
@-a- su içtiniz mi?)
Ben kovid +İcmedim ama Suyu grup olarak icelim bence de . Bi bardak. 3 pipet.
Yapacak hic bi sey yok chen inanki cok denedim ama baska bi yerimle su icemiyom. :)Sana güvenmiyorum @simbat pipetten geri bardağa birakırsan ağzındaki suyu? Hııı napcaz o zaman
bır de ıcımde kalmasın soylıyımde. vucut svıları bu sekılde paylaşılmıyor. çok daha komplex, yorucu cok zaman hacanarak oluyo. her şey ortada yanan bır mum eşlıgınde yenen bır yemekle başlıyor. kesınlıkle pıpetle değil :) su ıcmesekte yemek mı yesek...:)Sana güvenmiyorum @simbat pipetten geri bardağa birakırsan ağzındaki suyu? Hııı napcaz o zaman
Çok naziksin teşekkür ederim , seve seve içerim tabi@Arthur peşi sıra konu açarken susamışsındır, bir bardak su iç lütfen 🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.