Teşekkürler hatırlatma için her gün milyon kere unutuyorum.
Bu nedenle hatırlatmak istedim size.) Ben de çok az su içenlerdenim.Teşekkürler hatırlatma için her gün milyon kere unutuyorum.
Günlük bir bardak içiyorum ama :)
İleri yaşlarımızda diyalize gidenlerden olmayız inşallah.Bu nedenle hatırlatmak istedim size.) Ben de çok az su içenlerdenim.
Tövbe ya..İleri yaşlarımızda diyalize gidenlerden olmayız inşallah.![]()
Deme öyle şeyler, yaşlılık fobim var.)İleri yaşlarımızda diyalize gidenlerden olmayız inşallah.![]()
Borçlu sensin benimle yazişmaya başlamak bile dakikası 7€ dan başlarNedenki borçlu kalmamak için mi?
Bilmiyoruz. Ücret tarifesini yayınlamış olsaydın ona göre cevap vermezdik.Borçlu sensin benim yazişmaya başlamak bile dakikası 7€ dan başlar
Bilmiyoruz. Ücret tarifesini yayınlamış olsaydın ona göre cevap vermezdik.
Toplasak 10dakikadır mesajlar. - 70 EUR yapar. Hadi 100dk olsun. 700 EUR yapsın. Her durumda borçlusun.
Ekmek parası kanarsın kanmazsınBandıra bandıra değilde kandıra kandıra gibi sanki.
Kanamam. Kanamıyor yani bıçakla veya farklı bir kesici alet ile kesmediğim sürece.Ekmek parası kanarsın kanmazsın
Kanamam. Kanamıyor yani bıçakla veya farklı bir kesici alet ile kesmediğim sürece.
Ya ben buraya bi seyler yazacam da ustun zekam kavrayamadi. bu gun su ictin mi nin esprisi ne, anlami ne, hikmeti ne, sirri ne, gizemi ne, seyisi ney...
Su içmeyi unutan,ihmal eden, üşenen kişilere hatırlatma yapıyoruzYa ben buraya bi seyler yazacam da ustun zekam kavrayamadi. bu gun su ictin mi nin esprisi ne, anlami ne, hikmeti ne, sirri ne, gizemi ne, seyisi ney...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.