Bakıyım canımPaylaştım bak bakalım nası olmuss 🤭😁
Bakıyım canımPaylaştım bak bakalım nası olmuss 🤭😁
Hatuna dedim ki canım k.fasulye çekti.. Paketten aldım ben yapacam dedim.. Düdüklü sevmiyorum ben .. Kaç saat oldu 2 3 falan hala pişiyor onu eritecem eritecemKuru fasulye yapıyom sdfgsdg
çok atıştırıyorum yağlı yemek yerim midem bulanır mesela ama 1 koca kase kuruyemiş yerim pc basında oturuyom 2 kişilik ev temizliğinden ne olcak yediğim yapışıyor 🥲Mutluluktan oluyordur o
Hareketsiz yaşam seziyorum😀 aldığın leveller kilo yapıyordur 😀çok atıştırıyorum yağlı yemek yerim midem bulanır mesela ama 1 koca kase kuruyemiş yerim pc basında oturuyom 2 kişilik ev temizliğinden ne olcak yediğim yapışıyor 🥲
Konmadı birden akıla geldi ve başarılı bir şekilde işlem tamamgeceden suya konmadı mı![]()
Valla çok iyi ben öyle bi kere nohut denedim korku filmi gibiydiKonmadı birden akıla geldi ve başarılı bir şekilde işlem tamam![]()
Çok severim ellerine sağlık şimdiden ^^Fırında sebze yapayım diyorum bugün @CaT
çok atıştırıyorum yağlı yemek yerim midem bulanır mesela ama 1 koca kase kuruyemiş yerim pc basında oturuyom 2 kişilik ev temizliğinden ne olcak yediğim yapışıyor 🥲
bi bu kız ne yiyor diyeceksiniz gibi geliyor ama kjndfkjgf atıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 18129
bu benimdi kocam çaldı -,-
sonra birdaha yaptım
Fırında sebze yapayım diyorum bugün @CaT
sonra birdaha yaptım

Protein olarak yanına ne yaptın? Sadece sebze bizim evdekileri doyurmuyorilla bişey olacak... Sebze pilav yemek değilmiş gibi davranıyorlar 'd
sonra birdaha yaptım
ahh bee tühh olsun bugün yaparsın 🤭Ellerine sağlıkk, bu saatte görmeseydim keşke nunuu çok severimm
![]()
Japon yemeği ramenBunnneyyy 😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.