Bugün ne pişirsem?

Nobody

Teknik Admin
Evet bugun ne yaptınız kızlarr

Lavinia

Platin Üye
IMG_1552.jpg

Bide salata miss

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
1764005041212.png

Ben çok beğendim eğer portakallı kereviz sevdiğiniz bir yemek ise bunuda seversiniz

500 gr brüksel
2 portakal 1 limon
1 büyük havuç
2 orta bot soğan
1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı şeker

Brükselleri 2 3 dk kaynatıp blend ettim çok acı olunca yiyemiyom acısı çıkıyor böyle
kalan herşeyi çiğden herşeyi koydum kısık ateşte pişirdim hiç karıştırmıyorum dağılınca güzel olmuyor
çok hafif yemesi ben çok ekşi sevdiğimden limonu bana az geldi üzerine limon sıkıp yedim
Siz onu ayarlarsınız 🌸 😁

Chen

🍂
Forum Sorumlusu
Ekli dosyayı görüntüle 18122

Ben çok beğendim eğer portakallı kereviz sevdiğiniz bir yemek ise bunuda seversiniz

500 gr brüksel
2 portakal 1 limon
1 büyük havuç
2 orta bot soğan
1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı şeker

Brükselleri 2 3 dk kaynatıp blend ettim çok acı olunca yiyemiyom acısı çıkıyor böyle
kalan herşeyi çiğden herşeyi koydum kısık ateşte pişirdim hiç karıştırmıyorum dağılınca güzel olmuyor
çok hafif yemesi ben çok ekşi sevdiğimden limonu bana az geldi üzerine limon sıkıp yedim
Siz onu ayarlarsınız 🌸 😁
Bizim evde böyle şeyleri kimse ağzına sürmüyor ya bunu yemekten bile saymazlar 🚬 illa et olacak içinde. Uğraştırıcı ve zor yemeklerin mutfağı bizimki... Yani hiçbir şey yoksa kahvaltı bile olur ama sebze olmasıncılar nfdn

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bizim evde böyle şeyleri kimse ağzına sürmüyor ya bunu yemekten bile saymazlar 🚬 illa et olacak içinde. Uğraştırıcı ve zor yemeklerin mutfağı bizimki... Yani hiçbir şey yoksa kahvaltı bile olur ama sebze olmasıncılar nfdn
Ben çok seviyorum sebze zor olan zeytinyağlılarda var ki salçasız yemekleride çok seviyorum
benim anlamadığım şey bu kadar ot yiyorum dljknfg neden kilo yapıyor vücut derdi ne hahahahah

Chen

🍂
Forum Sorumlusu
Ben çok seviyorum sebze zor olan zeytinyağlılarda var ki salçasız yemekleride çok seviyorum
benim anlamadığım şey bu kadar ot yiyorum dljknfg neden kilo yapıyor vücut derdi ne hahahahah
Mutluluktan oluyordur o

Bir kadeh şeref

Copyright @ Charismax
Gümüş Üye
Hatuna dedim ki canım k.fasulye çekti.. Paketten aldım ben yapacam dedim.. Düdüklü sevmiyorum ben .. Kaç saat oldu 2 3 falan hala pişiyor onu eritecem eritecem :D Kuru fasulye yapıyom sdfgsdg

Üst Alt